Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Hoe word je MyFreeCams camgirl?

De eerste stappen

Hoe word je MyFreeCams camgirl?
4 januari 2022

Een ieder, die wat extra wil verdienen of die van plan is om als webcammodel te werken is bij MyFreeCams op het juiste adres. MFC wordt gezien als één van de beste website door camgirls om voor te werken. In dit artikel komt aan de orde wat wordt verstaan onder webcam werk, wat je moet doen om webcammodel te worden en wat je nodig hebt. 

Wat is webcammen?

Webcammen of webcam-modellering betekent gewoon live chatten achter de webcam op je computer en er ongelooflijk veel geld voor verdienen. Iedereen kan een geweldige webcam model zijn. Er is geen ervaring vereist. Aantrekkelijk zijn met een leuke persoonlijkheid is uiteraard wel een pluspunt, maar geen must. Op MyFreeCams kunnen alle vrouwen in de leeftijdsklasse 18 tot en met 45 jaar zich opgeven om als webcammodel voor de site te werken.  

Het is goed om te weten, dat je niet speciaal uit de kleren hoeft te gaan om als webcammodel te werken voor MyFreeCams. Als je verder niet wilt, dat familie en vrienden te weten komen, dat je als webcammodel werkt, dan heb je de mogelijkheid locaties te blokkeren waar je niet wilt, dat je camera wordt gestreamd. Je kunt dus helemaal jezelf zijn en plezier hebben.

Wat maakt MyFreeCams anders?

Natuurlijk zal je je afvragen wat MyFreeCams anders maakt dan andere soortgelijke cam sites. Het antwoord is simpel, je krijgt op deze site namelijk de mogelijkheid om meer geld te verdienen dan welke andere site dan ook. Deze cam site behoort tot de grootste in de wereld en modellen krijgen hier het hoogste percentage in de branche. Als model krijg je meer dan 60% van elke dollar, die op deze site aan jouw wordt uitgegeven. Het is goed om te weten, dat er dagelijks super veel geld wordt uitgegeven door gebruikers van de site voor de diensten welke worden geboden. Je kunt dus aardig wat verdienen op MyFreeCams. Daarnaast zijn de totale modelinkomsten en de gemiddelde verdiensten per model, de hoogste in de branche. Deze site is geen pornosite. De leden zijn over het algemeen respectvoller en interessanter en natuurlijker prettiger om mee te werken. 

De site biedt alle modellen en leden de beste technologie voor de best mogelijke ervaring. Als model heb je altijd de controle over je chatroom. Verder heb je honderden verschillende opties en instellingen om de site aan je wensen te laten voldoen. MyFreeCams heeft daar verder geen bemoeienis mee. Naast de eenvoudige regels heb je als model onbeperkte mogelijkheden om creatief te zijn en het meeste uit je ervaring op de site te halen. 

Meld je aan als model!

Camgirl worden op MFC

Voordat je begint met modelleren op de site, is het natuurlijk raadzaam om eerst een kijkje te nemen op MyFreeCams.com. Je krijgt dan een beeld van de diensten welke door de site worden geboden en uiteraard wat van jouw verwacht wordt als model. 

Wat zijn de kosten om als webcammodel te werken? 

Veel nieuwe modellen vragen zich af of er kosten in rekening gebracht zullen worden als ze zich opgeven als model bij MyFreeCams. Gelukkig hoef je helemaak niets te betalen om je te registreren als model by MyFreeCams. Aanmelden is gratis en gemakkelijk. Integendeel wordt je betaald door de site voor de verrichte werkzaamheden.  

Hoe kan ik mij aanmelden als model? 

Heb je na het lezen van dit artikel genoeg informatie kunnen inwinnen en wil je je direct opgeven als webcammodel voor MyFreeCams? Dan kun je dat direct doen via de startpagina van de site. Het aanmeldproces is heel snel en gemakkelijk. Binnen een paar uur ben je online en kun je aardig wat geld verdienen via deze unieke cam site. 

Om je aan te melden dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site om jezelf vertrouwd te maken met de site en te kijken hoe de site eigenlijk in elkaar zit en meer. Hierna kun je een aanvraag indienen op de site om als model te werken via de aanmeldingspagina voor modellen. Nadat je bent goedgekeurd, ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mail adres met een link om je accountgegevens te voltooien. Hierna kun je inloggen op een speciale pagina voor modellen. Op deze pagina kun je ook een foto- id uploaden en je gegevens verder verwerken in je profiel. Na deze stappen gevolgd te hebben en je gegevens verwerkt te hebben kun je meteen aan de slag met uitzenden als model. 

Wat heb ik nodig?

Het werk als cam model brengt met zich mee, dat je een goede fans base moet opbouwen om zoveel als mogelijk inkomsten te genereren. Je shows dienen niet alleen interessant te zijn, maar moeten ook van goede kwaliteit zijn. Je dient dus een

 • goede internetverbinding (99% van de Nederlandse internet aansluitingen voldoen gelukkig) te hebben om te voorkomen, dat het beeld gaat haperen tijdens je live show,
 • je camera en microfoon moeten van goede kwaliteit zijn voor goede beeld en geluidskwaliteit
 • en het is daarbij ook heel belangrijk om je werkruimte goed verlicht te hebben. Gebruikers zijn immers geïnteresseerd in details. Ze willen goed kunnen zien hoe je met je borsten speelt, hoe je je aan het vingeren bent of aan het genieten bent van een vibrerende dildo.

Goede verlichting is een erg belangrijk onderdeel van er goed uitzien op de webcam. Webcams zijn zeer beperkt in hun vermogen om kleuren en objecten weer te geven vanwege hun kleine formaat, daarom is een goede verlichting uitermate belangrijk. 

Lees hier meer over verlichting: MyFreeCams modellen, de juiste belichting kiezen

MFC Tokens en verdiensten

Hoe en hoeveel word ik uitbetaald?

Op MyFreeCams worden modellen op de eerste en 16e van elke maand uitbetaald, gedurende de afgelopen 15 dagen, zonder vertragingen of uitstel. De missie van de site is om ervoor te zorgen, dat modellen zonder problemen op tijd worden uitbetaald. 

Hoeveel je verdient op de site hangt natuurlijk helemaal van jezelf af. De hoogte van het bedrag hangt af van hoeveel uur je werkt en hoe succesvol je bent op de site. De topmodellen verdienen meer dan $50.000 per maand en veel modellen verdienen meer dan $10.000 per maand. MyFreeCams betaalt namelijk meer dan 60% van alle bruto-inkomsten uit aan modellen. De Exacte betalingsgegevens krijg je bij de registratie.

Wat zijn shows en wie zijn de gebruikers?

MyFreeCams.com biedt modellen een verbazingwekkende hoeveelheid opties, instellingen en algemene flexibiliteit om hun plezier en inkomsten te vergroten terwijl ze online zijn. Uiteraard moeten cam modellen weten welke soort leden oftewel gebruikers er op de site zijn en welke cam shows gegeven kunnen worden. Het is van belang om te weten welke soort leden er zijn omdat je als model daardoor ook een beeld krijgt van de gulle gevers en de gratis leden. Daarnaast moet je ook weten hoe de verschillende shows in elkaar zitten, die gegeven worden op MyFreeCams. Hierdoor heb je dan ook een beeld van de shows welke veel geld opleveren en welke juist minder.

Er zijn een 3 tal verschillende soorten gebruikers:

 • Gasten. Gebruikers die zich nog niet hebben geregistreerd
 • Basis leden. Deze leden hebben wel een account, maar nog nooit tokens gekocht
 • Premium leden. Net als de basis leden hebben ze een account, echter hebben ze in het verleden ook al eens tokens gekocht. 

Daarnaast zijn er verschillende shows mogelijk. 

 • De openbare chat. MFC tokens kun je verdienen door fooien te krijgen. Dit is de meest populaire show vorm op Myfreecams
 • Privéshows. Dit zijn shows voor een vast bedrag (60 tokens per minuut)
 • Voyeur shows. Tijdens een Privé is het mogelijk om toe te staan dat andere mee kijken (zonder dat interactie mogelijk is). De kosten hiervan zijn een stuk lager voor het lid, namelijk 20 tokens per minuut.
 • TruePrivate shows. Hierbij staat de mogelijkheid om te bespioneren uit. De kosten hiervan zijn hoger dan een normale private, namelijk 80 tokens per minuut.
 • Groepshows. Dit is een private shows, maar dan met meerdere leden. Leden betalen hier om mee te mogen doen (10 tokens per minuut per persoon) en geven daarnaast nog fooien.
 • Clubshows. Deze shows kunnen gegeven worden aan leden die bij een specifiek fan club zitten van het model.
Lees hier meer over gebruikers en shows: Wat je moet weten over gebruikers en cam shows

De verschillende broadcasters opties en functies

MyFreeCams heeft verschillende functies geïntegreerd die modellen ter beschikking hebben. Deze zorgen er voor dat behalve de gebruikers ook de modellen de beste MFC- ervaringen aan de site overhouden. Zo kan zij gebruikmaken van:

 • Chatroom opties (aftellingen etc.)
 • Gebruikers informatie (informatie over de leden)
 • Vriendenlijst
 • Privéberichten (sturen naar basis en premium leden)
 • Het bekijken van de webcams van de leden (cam2cam)
 • Leden uit de chatroom zetten
 • Aanzetten van een afwezigheids modus
Lees hier meer over de verschillende opties: Model Broadcaster functies en mogelijkheden

Model admin, profiel instellingen

Elk model dat is ingelogt heeft toegang tot de model admin. Dit is de plek waar je je profiel kunt bewerken en waar je tal van instellingen kunt terug vinden. Zo vind je hier ondermeer:

 • Model Tags
 • Profiel vrienden
 • Profiel custimization
 • Fotogalerijen
 • MFC Mail
 • Geo blocking
 • Statistieken
Meer weten over de model admin? Lees hier meer: De MyFreecams Model Admin

Online gaan als webcam model 

Om je webcam te starten en "online te gaan", dien je te klikken op de knop in de linkerbovenhoek met de tekst ‘klik om online te gaan’. Aan de linkerkant van het scherm zie je ook direct je vriendenlijst, die je online vrienden en offline vrienden bevat. Klik daar op de kleine +/- pictogrammen naast de online / offline vrienden mappen om de lijsten uit of samen te vouwen. Klik op een gebruikersnaam in je vriendenlijst om informatie over die gebruiker te krijgen. Dubbelklik om een privébericht venster voor hen te openen. Waar token inkomsten staat kun je verder de meest recente tokens zien, die je hebt verdiend. Klik op het kleine  vernieuwing pictogram rechts van "Token-inkomsten" om de tellingen op nul te zetten.

Daarnaast vind je nog tal van andere tabbladen en mogelijkheden:

 • Home
 • Chatruimte
 • Priveberichten
 • Groep PMs
 • Cam/Mic
 • Opties

Meer weten over deze opties? Lees: De verschillende uitzendmethoden van MyFreeCams

Regels en veiligheid op MFC

MyFreeCams heeft duizenden modellen, die dagelijks spannende cam shows weggeven om daarmede bezoekers van deze site te entertainen. De modellen zijn vrij om zelf de inhoud van de cam shows te bepalen.

Moet ik een rooster volgen?

Als MyFreeCams model bepaald je als model zelf hoeveel uren je in een week werkt. Je bent niet gehouden aan een rooster, werkschema of aan minimumuren. Je mag dus uitzenden wanneer en hoe lang je maar wilt. Zodra je inlogt op de streaming-softwSare van de site en online gaat, verschijn je automatisch op de site van MyFreeCams. 

Kan ik leden uit een bepaalde staat of land blokkeren?

Als model heb je uiteraard de mogelijkheid om leden uit een bepaalde staat of land te blokkeren. Als model bepaal in altijd wie je wel of niet mag zien op de site. Modellen kunnen ervoor kiezen om niet te worden weergegeven voor gebruikers in specifieke staten of landen over de hele wereld.

Wat mag wel en niet als model?

Er is veel vrijheid op MFC. Belangrijk daarbij is wel, dat de regels voor MyFreeCams modellen te allen tijde strikt opgevolgd en of nageleefd worden. Het niet naleven van de regels kan leiden tot waarschuwingen, boetes, een schorsing, sluiting van accounts en zelfs een permanente ban.

Zo is het bijvoorbeeld verboden voor mannen om op de camera te verschijnen. Is splitcamming (het tegelijk uitzenden op verschillende camsites) wel toegestaan. Is het geen probleem om contact te hebben met andere modellen (mits op een respectvolle manier) en is fraude en spam uiteraard niet toegestaan.

Lees hier meer over de regels op MFC: Regels voor MyFreeCams modellen

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden