MyFreeCams: Aanpassingen in 'Mijn Account'

MyFreeCams: Aanpassingen in 'Mijn Account'

MyFreeCams: Aanpassingen in 'Mijn Account'
15 januari 2024

Vrijwel elke liefhebber van cam-sites moet bekend zijn met MyFreeCams, de site al hebben bezocht of zelfs lid zijn geworden. De website is eenvoudig en gebruiksvriendelijk opgezet. Als lid zul je op de startpagina niet alleen een uitgebreid overzicht zien van actieve modellen, maar ook diverse opties ontdekken die zowel gratis als premium leden kunnen benutten. In dit artikel richten we ons vooral op de aanpassingen die mogelijk zijn in de sectie 'Mijn Account'.

Hoe kom je in de sectie 'Mijn Account'?

Om toegang te krijgen tot 'Mijn Account', moet je eerst inloggen. Na het inloggen verschijnen aan de rechterzijde van de startpagina verschillende opties in het menu, waarvan de eerste 'Mijn Account' is. Na hierop te hebben geklikt, opent zich een nieuwe webpagina met een overzicht van opties met betrekking tot je account, zoals je accountstatus en ingelogde gebruikersnaam.

Optie om tokens te kopen

Onder 'Aankoopopties' kun je onder andere zien hoeveel tokens je als lid minimaal en maximaal per dag kunt kopen. Op MyFreeCams kun je dagelijks maximaal 4.500 tokens aanschaffen, met de voorwaarde dat het totale aantal niet de 27.000 overschrijdt. In 'Mijn Account' kun je ook een volledig overzicht krijgen van je uitgegeven tokens, waaronder uitgaven per camsessie, privégesprekken, tips en aangekochte tokens.

Lees hier meer over tokens: MyFreeCams tokens

Tokenoverdracht en wachtwoord wijzigen

Als jij en je vrienden premium leden zijn op MyFreeCams, kunnen jullie tokens onderling overdragen via 'Tokenoverdracht'. Houd er rekening mee dat je per dag maximaal 1.000 tokens naar andere premium leden kunt sturen. Het wijzigen van je wachtwoord is eenvoudig via de subsectie 'Wachtwoord resetten' in 'Mijn Account', maar het aanpassen van je gebruikersnaam is beperkt tot loyale (premium) leden met 1.000 beloningspunten en minimaal 1 maand lidmaatschap.

E-mail, Privacy en Private Show instellingen

'Mijn Account' biedt ook opties om e-mailvoorkeuren aan te passen en privacy-instellingen te beheren. Je kunt aangeven welke informatie modellen kunnen zien, inclusief het maximale aantal tokens en beloningspunten. In 'Private Show' instellingen kun je gebruikmaken van de 'True Private'-optie, waarmee je tijdens een privé-camshow exclusief in contact bent met het model.

Mogelijkheden in 'Mijn Account'

Als MyFreeCams-lid kun je veel regelen in de sectie 'Mijn Account', zoals het wijzigen van wachtwoorden, e-mailinstellingen en het bekijken van je tokenhistorie. Alles wat je hoeft te doen, is inloggen op de website en je account naar wens personaliseren.

Gelijk naar gratis webcams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden