De MyFreecams Model Admin

Opties en meer

De MyFreecams Model Admin
11 mei 2021

In dit artikel worden de meest belangrijke functies en instellingen beschreven, die modellen kunnen gebruiken als ze zijn ingelogt. Elk model heeft namelijk een MyFreeCams-profiel, dat zich bevindt op: https://profiles.myfreecams.com/ModelUsername. Wanneer je als model bent aangemeld dan krijg je via de model admin de mogelijkheid om je profiel te bewerken, instellingen aan te passen, foto's te uploaden en veel meer. 

Modellabels/ tags 

Als model krijg je de mogelijkheid om een aantal korte zinnen op te schrijven, die ook wel Tags worden genoemd. Deze tages geven een beschrijving van je weer. Leden kunnen vervolgens bladeren op de site en zoeken in tags om het model te vinden, dat ze leuk vinden.

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Profiel Vrienden / aanpassen

Profiel Vrienden is iets heel anders dan een lijst van normale vrienden op na houden op de site en in de software. Om iemand aan je lijst met profiel vrienden toe te voegen, blader je naar zijn profiel en dan klik je vervolgens op vriend maken. Je kunt ook je profiel aanpassen. Dit kun je doen met HTML en CSS, net als elke andere webpagina. Je kunt de standaard lay-out van MyFreeCams gebruiken en de informatie en secties invullen, die je wilt weergeven, of je kunt de CSS rechtstreeks bewerken voor meer geavanceerde aanpassingen. Je treft online ook veel HTML- en CSS-tutorials, die je kunnen helpen om een veel beter profiel in elkaar te zetten.  

Fotogalerijen

Als model kun je foto's uploaden naar bestaande fotogalerijen of nieuwe galerijen maken, en ze worden allemaal weergegeven op je profiel. De 'Avatar Foto is de kleine foto, die op de startpagina van MyFreeCams.com wordt weergegeven. De 'Hoofdfoto is de grote foto op het profiel van het model. Recente foto zijn de 6 kleinere foto's onder de hoofdfoto. Modellen moeten meerdere nieuwe galerijen maken als ze veel foto's willen uploaden. Galerijen kunnen ook met een wachtwoord worden beveiligd, zodat leden de foto's pas kunnen zien als het model een het geheime wachtwoord heeft gegeven. Maak eenvoudig een nieuwe galerij en klik vervolgens op de koppeling voor het instellen van een wachtwoord.

MFC Mail

MFC Mail is een intern e-mailsysteem waarmee leden en modellen elkaar e-mail berichten kunnen sturen. Wanneer je als model inlogt op de ModelWeb- of Model Admin-pagina, krijg je een melding als er nieuwe ongelezen MFC Mail-berichten zijn. Hier zijn er ook een aantal kleurcodes te onderscheiden. Geel staat voor ongelezen berichten, roze staat voor offline tip en groen staat voor bericht van beheerder. 

Locaties blokkeren 

Vanwege verschillende redenen kunnen modellen ervoor kiezen om hun locatie op de site te laten blokkeren. Je kunt specificeren welke landen, regio's of staten geblokkeerd moeten worden zodat je profiel op die locaties niet te zien zal zijn. De functie Block Locations bevindt zich onder Instellingen, zie profielinstellingen. Deze optie functioneert door naar het IP-adres van gebruikers te kijken en wanneer wordt vastgesteld, dat het IP-adres afkomstig is van een geblokkeerde locatie, zal het model gewoon niet voor die gebruiker verschijnen. Gasten en leden worden beide op dezelfde manier geblokkeerd. De blokkering heeft zelfs invloed op het model zelf, dus als een model haar eigen land of staat heeft geblokkeerd, zal ze zichzelf niet op de startpagina van MyFreeCams.com zien. Modellen kunnen gebruikers toevoegen aan haar vriendenlijst, waardoor de blokkering wordt omzeild. Als een model bijvoorbeeld haar eigen land heeft geblokkeerd, maar zichzelf vervolgens als vriend toevoegt, zou ze haar account opnieuw als online op de homepagina moeten kunnen zien.

Wat kun je doen tijdens het cammen 

De beheerders van de site zullen je nooit vertellen wat je moet doen of hoe je moet handelen vanachter de camera. Jij bepaald zelf welke richting je opgaat als model en hoe je inhoudt zal geven aan je verschillende cam shows. Er zijn uiteraard welke enkele adviezen welke je ter harte kan nemen om een nog beter betaalde model te worden in de cam- industrie. Probeer tijdens het cammen ook te praten met je kijkers en of volgers. Voer niet alleen gesprekken met je toetsenbord. Zelfs als je Engels niet perfect is, probeer het dan toch. Wees verder creatief. Gebruikers vinden het spannend om unieke en originele cam shows te bekijken. Wees ook interactief, probeer dus actief te communiceren met je volgers. Ondanks jullie elkaar niet persoonlijk kennen ontstaat er toch een wat persoonlijkere band tussen jou en je volgers. Het is ook van belang om geduldig te zijn. Het neemt tijd om een fanbase op te bouwen en een topmodel te worden. Verder is het te adviseren om een schema bij te houden. Probeer elke dag of week op ongeveer hetzelfde tijdstip online te komen, zodat leden weten wanneer ze je kunnen verwachten. Je kunt verder je cam shows verbeteren en een boost geven door lering te treffen van populaire cam modellen, die reeds jaren ervaring hebben. Bekijk de shows van topmodellen en ga na wat hun shows zo interessant maakt. Kies verder interessante kamer onderwerpen en model tags. Dit zal je helpen om meer leden te trekken naar je kamer. Stel bijvoorbeeld een beschrijvend kamer onderwerp op, zodat leden weten wat er in je kamer gebeurt en voeg ook gedetailleerde model tags voor jezelf toe. Hierdoor kunnen leden je vinden met behulp van de eenvoudige zoekfunctie van de site. Gebruik ook de nieuwsfeed van de site om leden te laten weten wat je aan het doen bent. De nieuwsfeed-berichten verschijnen ook in de zoekresultaten. Als er iets interessants gebeurt in je kamer, vertellen de leden het elkaar snel in de Lounge en heb je op gegeven moment veel mensen in je kamer. Bovendien verschijnt je kamer dan in de lijst met meest populaire kamers. Dit zorgt er alleen maar voor, dat je fanbase zal blijven groeien. 

Het gebruik van sociale media

Het gebruik van sociale media wordt sterk aangeraden. Veel succesvolle modellen maken actief gebruik van Twitter, Instagram, Snapchat en andere sociale media-apps om in contact te blijven met hun fans en om zichzelf te promoten. Je kunt alle officiële MFC-social media-accounts bekijken op de mediapagina van de site.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden