Het MyFreeCams model registratieproces

Het MyFreeCams model registratieproces

Zo word je een MFC model

Het MyFreeCams model registratieproces
6 april 2021

Heb je de website van MyFreeCams bezocht? Ben je geïnteresseerd geraakt om je zelf ook als cam model uit te geven op deze site? Dan zijn er enkele stappen welke je kunt volgen om je correct te registreren als model en daarmede uit te zenden op deze site. Allereerst dien je als model een eerste aanvraag in op de site via: https://www.myfreecams.com/models/. Modellen vermelden daarbij hun volledige officiële naam, e-mailadres, een paar woorden over zichzelf en enkele foto's, die kunnen worden geüpload of gelinkt. Nadat je op Submit Application hebt geklikt, kun je je aanvraag bevestigen en deze vervolgens indienen. Alle aanvragen worden gewoonlijk binnen 24 uur beoordeeld. Wanneer ze zijn goedgekeurd, ontvang je als model een e-mail met een link om door te gaan naar de volgende stap voor het maken van een account.

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Account aanmaken

Bij het aanmaken van een account dien je de informatie voor modellen en regels voor modellen op MyFreeCams.com door te nemen. Je komt dan ook meer te weten over betalingen. Bij het aanmaken van je account, dien je je accountgegevens in te vullen en een gebruikersnaam te kiezen. Je gebruikersnaam is je schermnaam welke op de website te zien zal zijn. Nieuwe accounts worden gewoonlijk binnen 24 uur beoordeeld en wanneer ze zijn goedgekeurd, ontvang je als model een e-mail met de instructie om in te loggen op de model aanmeldingspagina om je profiel te voltooien. 

Nadat je je hebt aangemeld bij de modelbeheerder vanaf de model aanmeldingspagina, moeten verschillende stappen worden voltooid voordat je online kan gaan. Je dient onder andere je profiel, met name je profielkop, in te vullen. Je kan het later op elk moment bewerken. Dit is de informatie die wordt weergegeven op je MyFreeCams-profielpagina. Je dient verder ook een avatar foto te uploaden. Een avatar foto is de kleine foto, die wordt weergegeven op de startpagina van MyFreeCams.com en op verschillende andere plaatsen, waaronder linksboven op de profielpagina van het model. Avatars moeten een echte foto van het model zijn, dus geen foto's van andere personen of afbeeldingen in cartoon stijl. Daarnaast mogen ze geen Hardcore-inhoud of acties bevatten, geen tekst of watermerk bevatten, geen officieel ogende overlays bevatten, geen naaktheid bevatten en moeten alleen een weergave van je gezicht bevatten. 

Om een ​​avatar te uploaden kun je klikken op foto's uploaden en vervolgens Avatar kiezen in het vervolgkeuzemenu Galerij. Vervolgens kan je een foto uploaden vanaf je computer  of laptop of deze rechtstreeks vanaf je webcam uploaden.

Invullen van relevante documenten 

Bij vrijwel alle relevante documenten dien je je naam in te vullen. Je dient daarbij je volledige naam in te vullen zoals dat staat aangegeven op je identiteitsbewijs. Je dient verder alle aliassen of bijnamen in te voeren waarmee je ooit bekend bent geweest. Naast je naam, dien je ook je geboortedatum in te geven. Ter verificatie van je leeftijd dien je tenminste een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs te uploaden. Deze moet je naam, geboortedatum en foto van jezelf bevatten. Alle drie gegevens moeten op aan dezelfde kant van je ID vermeld staan. Als de informatie zich op verschillende kanten van een ID bevindt, moeten de verschillende kanten op een of andere manier met elkaar kunnen worden verbonden, bijvoorbeeld door een uniek identificatienummer aan beide kanten. Anders zijn mogelijk meerdere ID's nodig. Als een ID bijvoorbeeld alleen de afbeelding en de naam van een model bevat, kan een geboorteakte met de naam en geboortedatum worden verstrekt en kan het model worden goedgekeurd. Je kunt je ID scannen of er een foto van maken en uploaden. Sla de resulterende afbeelding op in JPG-indeling (bij voorkeur), of PDF-, TIF- of BMP-indeling die ook worden geaccepteerd, en upload deze vervolgens in de sectie Documenten van de Modelbeheerder en wacht op goedkeuring.

Modelcontract tekenen 

Nadat de volledige naam en geboortedatum zijn ingevuld, kan je dan vervolgens klikken op de knop om het contract voor modellen te lezen en deze onderaan digitaal te ondertekenen. Dit is een wettelijk bindend document en modellen dienen het zorgvuldig te lezen. Het contract geeft weer wat partijen over en weer van elkaar mogen verwachten en wat de concrete afspraken zijn. 

Goedkeuring van documenten 

Alle opgestuurde documenten worden doorgaans binnen 24 uur beoordeeld en vervolgens goedgekeurd of afgewezen. Modellen kunnen zien of ze zijn goedgekeurd door in te loggen op de Model Admin en te klikken op de sectie Documenten. Indien goedgekeurd, zou het model de software moeten kunnen downloaden. Als die link niet beschikbaar is, moet het model op de link ‘Hier starten’ linksboven klikken om te zien welke stappen ontbreken.

Wordt de aanvraag afgewezen, dan is er een reden voor de afwijzing en kan het model meestal herstellen wat er mis is, zoals bijvoorbeeld het opnieuw indienen van een duidelijkere foto van het identiteitsbewijs.

Nadat alle voorgaande vereiste stappen zijn voltooid, kan je op de link Hier starten in de Model Admin klikken. Als alle statussen in orde zijn zal de link naar Broadcast Your Webcam verschijnen. Hierna kun je dus beginnen met het geven van spannende cam shows. 

Tot slot 

Het model registratieproces is absoluut niet moeilijk en neemt niet zoveel tijd in beslag. Als je zeker weet, dat je wilt werken als webcammodel op MyFreeCams.com, dan kun je alle relevante documenten verzamelen en beginnen met het registratieproces. Je hebt onder andere een foto of gescande versie van je identiteitsbewijs nodig en enkele foto’s van jezelf. Na het registratieproces succesvol doorlopen te hebben en je aanvraag ingediend te hebben om als webcam model te kunnen werken, weet je binnen 24 uur of je aanvraag is goedgekeurd. In bepaalde gevallen wordt gevraagd naar aanvullende documentatie, of betere foto’s en mocht het zo zijn, dat je aanvraag binnen een keer goedgekeurd is, dan kun je meteen van start gaan met het opbouwen van je fans base door spannende cam shows te geven. Hoe meer volgers je hebt hoe meer inkomsten je kunt genereren.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden