Problemen met ontbrekende tokens in je MyFreeCams-account

Problemen met ontbrekende tokens in je MyFreeCams-account

en mogelijke oplossingen

Problemen met ontbrekende tokens in je MyFreeCams-account
27 juni 2023

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de diensten van MyFreeCams, is het noodzakelijk om tokens te hebben. Deze tokens kunnen worden gebruikt voor privéshows, groepshows, spionageshows of om je favoriete model te belonen met tips. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt op de website, kun je eenvoudig tokens aanschaffen. Op de pagina 'Mijn account' kun je het saldo van je tokens en je recente tokentransacties bekijken. Soms kan het echter voorkomen dat je het gevoel hebt dat er tokens ontbreken in je account. In dit artikel zullen we bespreken wat mogelijke redenen hiervoor kunnen zijn en welke stappen je kunt ondernemen.

Ik heb zojuist mijn MyFreeCams-tokens gekocht, maar zie deze niet terug

Als je MyFreeCams-tokens hebt gekocht maar ze niet terugziet in je account, is het raadzaam om de website te vernieuwen. Dit kun je doen door op 'opnieuw laden' of 'vernieuwen' in je browser te klikken. Als je na het vernieuwen van de website nog steeds je tokens niet ziet, kan het helpen om uit te loggen en weer in te loggen op de website. Als je tokens hebt gekocht met een creditcard, zou je ze normaal gesproken direct op je account moeten zien. Als je de tokens nog steeds niet ziet, controleer dan of de aankoop succesvol is afgerond. Als je een bank-app hebt, kun je bijvoorbeeld controleren of het bedrag voor de tokens van je rekening is afgeschreven. Zijn er meer dan 10 minuten verstreken en zie je nog steeds geen tokens in je account? Neem dan contact op met de klantenservice van MyFreeCams, zodat zij kunnen onderzoeken wat er mis is gegaan met je aankoop.

Lees hier meer over tokens: MyFreeCams tokens

Je hebt per ongeluk meer tokens geschonken aan een model dan je van plan was

Het kan ook gebeuren dat je zo onder de indruk bent van je favoriete model en haar camshow, dat je per ongeluk meer tokens hebt geschonken dan je aanvankelijk van plan was. Bijvoorbeeld, als je van plan was om 200 tokens te schenken en per ongeluk 2000 tokens hebt gegeven, kan dit verklaren waarom er minder tokens in je account zichtbaar zijn. Sommige gebruikers accepteren dit als een 'dure' les, terwijl anderen hun tips terug willen krijgen. Het is echter belangrijk om te weten dat MyFreeCams geen restitutiebeleid heeft voor geschonken tips. Het is dus altijd raadzaam om te controleren of je het juiste aantal tokens schenkt. Geschonken tips kunnen niet worden teruggevorderd, omdat ze worden beschouwd als een vrijgevige daad. Bovendien is het oneerlijk tegenover modellen om tips te geven en deze later terug te vorderen. Als je specifieke verzoeken hebt voor een model, is het het beste om hierover met haar te praten en haar mogelijk uit te nodigen voor een privéshow.

Niet tevreden met de show van een model op MyFreeCams

Sommige personen sluiten ook "deals" met modellen. Denk maar aan privé shows waarbij het model dan alleen aandacht schenkt aan de gebruiker die haar daarvoor betaalt. Er zijn gebruikers die na afloop van zo'n show niet tevreden zijn met de prestaties van het model en hun tokens terug willen. Helaas worden tokens in dergelijke gevallen niet terugbetaald aan gebruikers. Als je niet tevreden bent met een show van een model, kun je dat uiteraard kenbaar maken via de klantenservice van MyFreeCams, maar betalingen kunnen niet teruggedraaid worden. Het verrichten van betalingen met tokens op MyFreeCams valt in de risicosfeer van de gebruiker. Het is daarom belangrijk om altijd goed na te gaan of je de juiste betalingen verricht.

Een vergissing

Het kan ook gebeuren dat je je gewoon vergist in het aantal tokens dat je nog zou moeten hebben in je account. Als je alles narekent, kan het zijn dat je het juiste aantal tokens in je account hebt. Op je 'Mijn account'-pagina kun je namelijk je token transacties terugzien. Je vindt de link naar de pagina 'Mijn account' in je persoonlijke menu in de rechterbovenhoek van de website.

Beloningspunten zijn geen tokens

Gebruikers kunnen per 10 tokens die ze kopen 1 beloningspunt verdienen. Beloningspunten zijn echter niet hetzelfde als tokens en zullen ook niet als zodanig worden bijgeschreven. De beloningspunten dien je te sparen. Hoe meer punten je hebt, hoe meer voordelen je hebt op de website van MyFreeCams. De beloningspunten zorgen er namelijk voor dat bepaalde opties op de website voor je worden geopend. Ook modellen kunnen het totaal van je beloningspunten zien en je in de meeste gevallen een voorrangsbehandeling geven. Het is belangrijk om te weten dat deze punten nooit verlopen en niet kunnen opraken. Nu je weet dat beloningspunten geen tokens zijn en ook niet als zodanig worden bijgeschreven, zou je geen probleem moeten hebben als de aangekochte tokens wel zichtbaar zijn in je account.

Contact opnemen met de klantenservice

Heb je een aankoop gedaan en zie je de tokens na tien minuten nog steeds niet terug in je account, of ben je van mening dat er ten onrechte tokens zijn afgeschreven van je account? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van MyFreeCams. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je kunt ook gebruikmaken van het online contactformulier op de website. Ga naar het tabje 'Contact us' op de website om het formulier in te vullen en te versturen. In het formulier dien je onder andere je gebruikersnaam, e-mailadres en bericht in te voeren. Probeer in je bericht naar de klantenservice zo gedetailleerd mogelijk te zijn, zodat ze je sneller kunnen helpen met je vraag of probleem.

Voordat je contact opneemt met de klantenservice, is het raadzaam om eerst de lijst met meest gestelde vragen op de website door te nemen. Mogelijk vind je daar al antwoorden op je vragen. Dit kan je tijd besparen en het probleem mogelijk direct oplossen.

Kortom, als je niet tevreden bent met de show van een model op MyFreeCams, is het belangrijk om te weten dat tokens niet worden terugbetaald. Controleer altijd zorgvuldig je tokentransacties op je 'Mijn account'-pagina. Daarnaast zijn beloningspunten geen tokens en worden ze ook niet als zodanig bijgeschreven. Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je account of aankopen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice via e-mail of het online contactformulier.

Onthoud dat de klantenservice er is om je te helpen en eventuele problemen op te lossen. 

Gelijk naar gratis webcams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden