Is het MyFreeCams lidmaatschap echt gratis?

Is het MyFreeCams lidmaatschap echt gratis?

Kosten, gratis registratie en premium voordelen

Is het MyFreeCams lidmaatschap echt gratis?
27 juni 2023

Voordat mensen besluiten lid te worden van MyFreeCams, willen ze graag weten wat het lidmaatschap van de site hen zal kosten. In dit artikel worden de kosten en mogelijkheden van het MyFreeCams-lidmaatschap besproken, waarbij de nadruk ligt op de gratis registratie en de voordelen van het premium lidmaatschap.

De Gratis Registratie

Eenmaal ingeschreven op de website van MyFreeCams is het lidmaatschap volledig gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het lid worden, en direct na het inschrijvingsproces wordt er een gratis account aan jou toegewezen. Na bevestiging van je aanmelding kun je inloggen op de website en krijg je de status van basisgebruiker. Hiermee kun je gratis profielen van modellen bekijken en hun chatrooms bezoeken. Er is geen reden tot zorg dat je onverwachts geconfronteerd wordt met hoge kosten voor het MyFreeCams-lidmaatschap.

Het Premium Lidmaatschap

Hoewel het lidmaatschap zelf gratis is, zijn er bepaalde aspecten waarvoor betaald moet worden op MyFreeCams. Dit geldt met name als je speciale verzoekjes hebt voor je favoriete model, haar wilt verrassen met tokens of contactmomenten met haar wilt hebben. Het mooie van deze site is dat je slechts eenmaal een aankoop hoeft te doen om de status van premium lid te krijgen, die levenslang geldig is. Op MyFreeCams worden tokens verkocht in bundels, waarvan de kosten als volgt zijn:

Tokenbundel

Tarief tokenbundel 

Prijs per token 

200 

USD 19,99 

USD 0,10 

550 

USD 49,99 

USD 0,09 

900 

USD 74,99 

USD 0,08 

 

MyFreeCams accepteert bekende betaalmethoden, zoals Visa, Mastercard, Discover en Paypal. Uiteindelijk bepaal je zelf hoeveel je uitgeeft aan MyFreeCams, afhankelijk van je eigen keuzes.

Lees hier meer over tokens: MyFreeCams tokens

Mogelijkheden van het Gratis Lidmaatschap

Er zijn mensen die denken dat het gratis lidmaatschap op MyFreeCams beperkt is, maar dat is niet waar. Zodra je een account hebt aangemaakt en ingelogd bent, zie je direct een overzicht van de profielen van modellen die op dat moment online zijn. Elk profiel toont een foto van het model, de gebruikersnaam, chatmogelijkheden en meer. Als je een leuk model tegenkomt tijdens het doorzoeken van de profielen, kun je eenvoudig op haar afbeelding klikken.

Na op de afbeelding van het model geklikt te hebben kom je op een nieuwe webpagina terecht die ook tegelijkertijd de chatkamer van het desbetreffende model is. Op die pagina kun je het model live zien. Meestal voert ze gesprekken met de leden die zich ook in de kamer bevinden of is ze bezig binnengekomen berichten te lezen en beantwoorden. Vaak komt het voor dat de modellen de aanwezige leden ook een voorproefje geven van de sex cam show die ze op een later moment zullen geven. Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid aan gratis leden om via de chat een berichtje achter te laten.

Favoriete Modellen en Online Vrienden Beheren op MyFreeCams

Als gratis lid heb je ook de mogelijkheid om je favoriete modellen te "bookmarken". Dit betekent dat je een lijstje kunt bijhouden van je meest favoriete modellen. Zodra je een volgende keer inlogt op de site en een van de modellen online is, kun je meteen haar chatkamer binnenstappen. Het "bookmarken" van modellen is heel simpel. Aan de rechterzijde van je startpagina zul je een ruimte tegenkomen met als kop "bookmarks". Hier kun je dan het profiel van een favoriet model uit de galerij slepen naar de vrije ruimte. Je zult dan de naam van het model in het lijstje terugzien. Wil je je lijstje opschonen, dan dien je te kiezen voor de optie "manage bookmarks". Je kunt de modellen die je niet meer wilt volgen verwijderen van de lijst. Door je lijst vaker op te schonen, kun je ook steeds andere modellen toevoegen aan je lijst en het geheel toch overzichtelijk houden.

In dezelfde kolom aan de rechterzijde van de startpagina is er ook een ruimte beschikbaar waar je online vrienden kunt toevoegen. Ook hier geldt dat je profielen vanaf de grote galerij kunt slepen naar de ruimte aan de rechterzijde met als kopje "online friends". Ook hier heb je de mogelijkheid om je vriendenlijst op te schonen en overzichtelijk te houden. Je kunt er ook voor kiezen om privéberichten naar je vrienden te sturen, notificaties te ontvangen of andere leden en modellen bij naam te zoeken en toe te voegen.

Het Beëindigen van je MyFreeCams Lidmaatschap

Hoewel het jammer is voor de beheerders van MyFreeCams kan het voorkomen dat je om een bepaalde reden geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site. Ook als gratis lid kun je op eenvoudige wijze het lidmaatschap van de site beëindigen. Je kunt dit doen door in te loggen op de site en vervolgens te gaan naar "my account". Je komt dan op een nieuwe webpagina met een lijst van opties te zien. Hier kun je klikken op het tabje "deactivate account". Het beëindigen van je account zul je moeten bevestigen door wederom je gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Hierna worden al je gegevens verwijderd uit de databases van de site.

Is MyFreeCams echt gratis?

Ja en nee is het antwoord op deze vraag. Ja, omdat je geheel gratis het lidmaatschap van deze site kunt verkrijgen en in beperkte mate gratis gebruik kunt maken van een aantal functionaliteiten van de site. Wil je echter het onderste uit de kan halen? Dan zul je wel tokens moeten kopen om voor het leven premium lid te worden van de site. Met je tokens kun je direct via de chat contact opnemen met je favoriete modellen en hen benaderen met speciale verzoekjes.

Gelijk naar gratis webcams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden