Wat je moet weten over gebruikers en cam shows

Wat je moet weten over gebruikers en cam shows

Wie, wat, waar?

Wat je moet weten over gebruikers en cam shows
22 april 2021

Op de site zal je drie type gebruikers aantreffen. Allereerst heb je de gasten. Deze zijn nieuwe bezoekers van de site, die zich nog nie hebben geregistreerd voor het MFC- lidmaatschap. Het kan ook zo zijn, dat ze al lid zijn, maar nog niet ingelogd zijn op hun account. Naast de gasten heb je de basis leden. Deze leden hebben wel een account, maar hebben nooit tokens gekocht of op de een of andere manier geld uitgegeven op de site. Naast de basis leden heb je dan ook de premium leden. Deze zijn de leden, die minstens één keer tokens hebben gekocht. Het kan ook best, dat ze de tokens al gebruikt hebben en zonder tokens zitten, maar als je eenmaal de status van premium lid hebt verworven op de site, dan blijf je voor je leven premium lid. Verder is het zo, dat alleen premium-leden tokens kunnen hebben en uitgeven aan modellen.

Bijnamen in verschillende kleuren betekenen verder niets. Premium-leden met veel Reward-punten kunnen het lettertype en de kleur van hun tekst en bijnaam wijzigen. Medewerkers van deze website zijn Administrators. Alle andere leden zijn gewoon normale leden en niemand anders heeft extra macht of privileges. Als een ander lid beweert een beheerder te zijn, neem dan contact op met Model Support, want de kans is dan groot, dat de persoon je probeert op te lichten. 

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Wat zijn tokens? 

Tokens zijn de valuta of "geld" van MyFreeCams.com. Leden kopen tokens en geven ze vervolgens uit aan modellen via tips, privéshows, groepsshows, Voyeur-shows of MFC Share-aankopen. De site betaalt de modellen vervolgens uit op basis van het aantal tokens, die ze van leden hebben ontvangen. Het is goed om te weten, dat ook leden beloningspunten kunnen ontvangen. Deze ontvangen ze elke keer als ze tokens kopen. Men krijgt namelijk 1 beloningspunt voor elke 10 gekochte tokens. Een lid met veel beloningspunten heeft dan ook veel tokens gekocht tijdens de looptijd van het account. Beloningspunten kunnen niet aan modellen worden besteed.

Verschillende show mogelijkheden

Openbare chat

Wanneer een model online is, en niet afwezig, of in een privéshow of groepsshow, dan zal het model voornamelijk in de openbare chat of gratis chat zijn. Modellen verdienen niet automatisch tokens in de openbare chat, zoals dat het geval is tijdens een privéshow, maar ze kunnen nog steeds fooien ontvangen van gebruikers. De meeste modellen brengen het grootste deel van hun tijd door in de openbare chat. Openbare chat is een geweldige plek om nieuwe leden te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken, populair te worden op de site, plezier te hebben en veel geld te verdienen met tips. 

Privéshows

Naast de openbare chat kunnen leden privéshows aanvragen met modellen. Deze shows leveren de modellen 60 tokens per minuut op, geteld op 1 token per seconde. Nadat het lid de privéshow heeft aangevraagd, heeft het model een optie om de uitnodiging voor een privéshow te accepteren of te weigeren. Als het model accepteert, kunnen het model en het lid naar een nieuwe privéchatroom worden getransporteerd, die alleen voor deze twee personen toegankelijk zal zijn. Het lid en het model kunnen de privéshow op elk moment beëindigen, of de privéshow wordt automatisch beëindigd als het lid geen tokens meer heeft.

Voyeur show 

Tijdens een gewone privéshow kunnen andere leden op de site de show bespioneren. Dit wordt ook wel voyeur show genoemd en kost de gebruiker 20 tokens per minuut, geteld op 1 token per elke 3 seconden.

Leden die spioneren, ontvangen de video en audio van de privéshow, maar ze kunnen de privéchatroom niet betreden en ze kunnen de privéchat tussen het lid en het model in de privéshow niet zien. Aan het model wordt ook niet getoond welke leden de privéshows bespioneren.

TruePrivate-shows

Als een lid niet wil, dat andere leden zijn privéshow bespioneren, dan kan deze voor de TruePrivate-functie kiezen. Dit verhoogt de kosten van de privéshows en de inkomsten van het model tot 80 tokens per minuut.

Groepsshows

Wanneer het model in de openbare chat staat, krijgen leden een groepsshowlink bovenaan de chatroom te zien. Als drie leden tegelijkertijd een groepsshow aanvragen, ontvangt het model een uitnodiging voor een groepshow, die ze om welke reden dan ook kan accepteren of weigeren. Als het model deze aanvraag accepteert, worden het model en de drie leden, die de groepsshow hebben aangevraagd, allemaal naar een nieuwe privéchatroom gebracht. Nieuwe leden kunnen op elk moment deelnemen aan de groepsshow. Leden kunnen de show ook op elk moment verlaten. Leden betalen 10 tokens per minuut om in de groepsshowruimte te blijven (1 token elke 6 seconden). Leden kunnen het model ook fooien tijdens de show, wat de reden is waarom de officiële kosten van Group Show zo laag zijn. In werkelijkheid zullen sommige leden een fooi geven, en andere niet, dus het is aan het model hoe hiermee om te gaan.

De groepsshow eindigt wanneer het model deze beëindigt, of wanneer alle premiumleden de chatroom verlaten. Leden kunnen ook "deelnemen aan de groepsshow" vanuit een privébericht (PM) -venster, wat betekent, dat ze mogelijk niet in de chatruimte van de groepsshow verschijnen, maar dat ze wel de webcamvideofeed kunnen ontvangen en dat ze nog steeds 10 tokens betalen per minuut.

Clubshows

Een model kan een clubshow starten en aangeven welke van haar MFC Share Clubs toegang hebben tot de show. Leden die al in een van de gespecificeerde clubs zitten, kunnen op elk moment deelnemen aan de clubshow en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Leden, die nog geen clublid zijn, kunnen lid worden van de club en direct toegang krijgen tot de clubshow. Voor de berekening van CamScore worden clubshows op dezelfde manier behandeld als groepsshows, privates en openbare chat.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden