MyFreeCams De verschillende betaalmethoden

MyFreeCams De verschillende betaalmethoden

Creditcards, betaalpassen en meer

MyFreeCams De verschillende betaalmethoden
1 februari 2021

Op MyFreeCams hebben gebruikers de mogelijkheid om geheel gratis gebruik te maken van de diensten van de site, echter zijn de mogelijkheden beperkt. Wil je echter veel meer uit je MFC account halen, dan zal het in bepaalde gevallen meer dan noodzakelijk zijn om MFC tokens te kopen. Met je tokens kun je onder andere gesprekken aangaan met modellen, chatten, privéshows aanvragen en veel meer. Uiteraard is het van belang om daarbij te weten welke betaalmethoden de site hanteert en welke jou het beste uitkomt. In dit artikel worden dan ook alle betaalmethoden besproken waarvan je gebruik kan maken. 

Creditcard, betaalpassen en meer…

Het gebruik van een creditcard is de gemakkelijkste en snelste manier om tokens op de website van MyFreeCams te kopen. Wanneer je op Tokens kopen klikt, zie je een aantal vertrouwde en veilige externe betalingsverwerkers, die je creditcardbetaling kunnen accepteren. Naast een creditcard kun je op deze cam site ook pinpassen of bankpassen op dezelfde manier gebruiken als een normale creditcard. Verder kun je ook cadeaukaarten of prepaidkaarten op dezelfde manier gebruiken als een normale creditcard. MFC gebruikers hebben ook nog de mogelijkheid om simpel middels een bankoverschrijving tokens te kopen op deze site. 

Lees hier meer: Hoe werkt MyFreeCams?

Lokale betaalmethoden

iDEAL

 iDEAL is een zeer populaire betaalmethode vanuit Nederland. Het is snel, veilig, gemakkelijk en sterk aanbevolen. Hoe kun je het best betalen via iDEAL? 

 1. Ga naar de aankooppagina van MyFreeCams en selecteer Epoch als betalingsverwerker.
 2. Klik bovenaan het Epoch-formulier op de optie om iDEAL te gebruiken en vul je gegevens in.
 3. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van je bank waar je de transactie bevestigt.
 4. Je bank zal dan een bericht sturen naar Epoch sturen om aan te geven, dat je de transactie hebt uitgevoerd.
 5. Epoch voltooit de transactie, stuurt u een e-mailbevestiging en vertelt MyFreeCams, dat de transactie succesvol was.

Over het algemeen is iDEAL een zeer goede betaalmethode en is het gebruik van deze methode ten zeerste aan te raden

Sofort / DIRECTebanking

Sofort / DIRECTebanking is een snelle en veilige manier om direct tokens te kopen met je bankrekening.

Het is beschikbaar in de volgende landen: Oostenrijk, België, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Hoe werkt Sofort of te wel DIRECTebanking? 

 1. Ga naar de aankooppagina van MyFreeCams en selecteer Epoch als betalingsverwerker.
 2. Klik bovenaan het Epoch-formulier op de optie om Sofort / DIRECTebanking te gebruiken en voer vervolgens jegegevens in.
 3. Je wordt doorgestuurd naar de website van je bank waar je de transactie bevestigt.
 4. Je bank zal een bericht naar Epoch sturen om aan te geven, dat je de transactie hebt uitgevoerd.
 5. Epoch voltooit de transactie, stuurt je een e-mailbevestiging en vertelt MyFreeCams, dat de transactie succesvol was.

Deze betalingsoptie wordt ook ten zeerste aanbevolen boven automatische incasso, omdat deze goedkoper is en je direct tokens kunt ontvangen.

Ukash

Ukash is een snelle en veilige manier om direct tokens te kopen met een Ukash-tegoedbon. Het is beschikbaar in landen waar deze betaalmethode populair is. Je kunt ook in dit geval eenvoudig tokens kopen met Epoch als betalingsverwerker. Nadat je aankoop is gelukt, zal Epoch je een bevestigingsmail sturen met daarin je Ukash-tegoedboncode voor je resterende saldo.

PaySafeCard

De PaySafeCard is een snelle en veilige manier om direct tokens te kopen met een PaySafeCard-voucher. Deze is beschikbaar in landen waar deze betaalmethode populair is. Je kunt eenvoudig tokens kopen met Epoch als betalingsverwerker. Je dient daarbij wel PaySafeCard als eerst te selecteren. 

Click And Buy

ClickAndBuy is een snelle en veilige manier om direct tokens te kopen met een ClickAndBuy-voucher. Het is beschikbaar in landen waar deze betaalmethode populair is, met name in Europa. Je kunt eenvoudig je tokens kopen met Epoch als betalingsverwerker. 

Nog meer snelle en eenvoudige manieren om direct tokens te kopen en de landen ze populair zijn. 

 • Giropay, Duitsland.
 • Bancontact / Mister Cash, België. 
 • Neosurf, Italië, Frankrijk, België en Spanje. 
 • Euteller en Nordea, Finland en Zweden.
 • POLi, Australië en Nieuw-Zeeland.
 • ENets, Singapore.
 • Przelewy24, Polen.
 • Todito Cash, Mexico.
 • Postepay, Italië
 • Safetypay, Brazilië.
 • Sporopay, Slowakije.
 • Yandex, Rusland.

Alle bovengenoemde betaalmethoden kun je snel en eenvoudig hanteren door gebruik te maken van Epoch als betalingsverwerker. 

Andere betalingsmethoden

MyFreeCams accepteert geen enkele betaalmethode, die nog niet op de Aankoopmunten-pagina staat. Van de site. Je kunt op MFC ook betalingen verrichten middels PayPal en American Express. 

Tokens worden niet weergegeven

Heb je tokens gekocht en merk je, dat je tokens nog niet zijn bijgeschreven? Dan kunnen daar verschillende zaken aan ten grondslag liggen. Als je tokens koopt met een creditcard, dan worden deze binnen enkele minuten op je account bijgeschreven. Mogelijk moet je je webpagina vernieuwen of opnieuw laden om het nieuwe tokenbedrag te zien. In zeldzame gevallen komt het voor, dat je je cachegeheugen en de cookies moet wissen om vervolgens opnieuw in te loggen.

Het is ook mogelijk ,dat deze aankoop niet is gelukt of dat je creditcard is geweigerd. Voor elke succesvolle aankoop ontvang je een aankoopbevestiging per e-mail. Als je de aankoopbevestiging hebt ontvangen, maar nog steeds geen tokens hebt ontvangen, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van MyFreeCams.  

Enkele belangrijke aspecten van MyFreeCams 

Het is goed om te weten, dat de toegang tot het lidmaatschap van deze site geheel gratis is. De enige keer, dat er kosten in rekening worden gebracht, is wanneer je besluit tokens te kopen. Alle aankopen zijn eenmalige kosten, wat betekent, dat je nooit meer dezelfde aankoop hoeft te betalen. Op de site zelf zal je merken, dat er geen gebruik wordt gemaakt van terugkerende kosten of andere misleidende factureringspraktijken. Omdat de site niet beschikt over betaalde lidmaatschappen of abonnementen, hoef je je account ook nooit op te zeggen. Na de eerste betaling hoef je ook nooit meer te betalen. Op deze site zijn er namelijk geen kortingsbonnen, uitverkoop of kortingen waarvan je gebruik kan maken. Tokenspakketten zijn altijd en overal voor iedereen tegen dezelfde prijs te koop. De tevredenheid van gebruikers is daarom 100% gegarandeerd. 

Probeer MFC nu!

Reacties

De opties Ideal en paysafe card zijn tegenwoordig niet meer aanwezig op MFC.
Dit waren de enige opties voor mij die ik vertrouwde.
Jammer dan maar op zoek naar een andere site.

Nu PayPal (via Epoch) geen betaaloptie meer is, koop ik geen tokens meer.
Het was de enige manier die ik vertrouwde.
Spijtig voor de modellen maar het is niet anders...

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden