Wat is MyFreeCams? En hoe werkt het?

Wat is MyFreeCams? En hoe werkt het?

Alles over MyFreeCams Accounts en tokens

Wat is MyFreeCams? En hoe werkt het?
5 april 2022

Myfreecams is de ultieme camsite waar je sexy vrouwen kan zien optreden voor een grote groep kijkers. Deze dames zorgen voor een opwindende energie en je kunt belonen met tokens. Deze camsite is verder een geweldige website met een verscheidenheid aan functies, die de site onderscheiden van de rest. Het is verder de 344e meest bezochte website ter wereld.

Met meer dan 20 miljoen leden is het de plek geworden om live videostreams van modellen en beroemdheden te bekijken. Ze komen allemaal uit verschillende leeftijdsgroepen en hebben verschillende registraties. 

Je kunt ook helemaal gratis genieten van Myfreecams. Zonder een cent uit te geven kun je vanuit je luie stoel genieten van honderden seks shows. Natuurlijk kun je ook geld uitgeven, maar dit is zeker geen vereiste. Gratis de camsite gebruiken is dus geen illusie, maar de echte waarheid.

Hoe werkt MyFreeCams?

Voordat je de startpagina van MyFreeCams kan bezoeken, word je om wettelijke redenen gevraagd of je 18 jaar oud bent. Er zijn ook verschillende groene jungle-ontwerpen, die in de galerij te zien zijn. Degenen die als eerste verschijnen, zijn degenen die op dat specifieke moment online zijn.

Meer lezen over wat je kunt doen? Kijk hier verder: De MyFreeCams Basistour

Het profiel van de modellen toont de basisinformatie over het meisje, zoals het onderwerp van haar kamer, leeftijd, geslacht en haarkleur. Het bevat ook haar sociale media-pagina's en haar beroep. Op de volgende pagina staat hoeveel geld het model rekent voor bepaalde acties tijdens livestreams en verder kan je ook de nieuwsfeed, notities en meldingen bekijken.

Sommige modellen hebben uitgebreide profielen dat veel tijd kosten om te maken. Deze profielen tonen de hoogste bieder, seksuele voorkeur, land en gewicht. Je zult waarschijnlijk een slotpictogram zien op sommige video's waarvoor een bepaald aantal tokens vereist is om toegang te krijgen. Ook hebben veel webcam modellen doelen die ze willen bereiken. Ze zullen kijkers onder andere naar tokens vragen om de gestelde doelen te kunnen bereiken. 

Als je nog geen lid bent van de site en meer te weten wil komen over een model, dan dien je een basis account aan te maken. Wil je de gebruik maken van alle functies, dan dien je een premium- account aan te maken. Voldoet een model niet aan je verwachtingen? Dan kun je zo door naar de volgende. Je profiel heeft verder de opties Delen, Vrienden, Vrienden tonen en Chatopdrachten om de ervaring te personaliseren.

Je kunt de camera's verder aanpassen met verschillende vooraf ingestelde opties, zoals etniciteit en regio's. Donaties verschijnen in een gele balk onder aan het scherm en iedereen is uitgenodigd om ze te zien.  

Een ieder, die gebruik wil maken van de diensten van MyFreeCams.com zal uiteraard benieuwd zijn naar de verschillende accounttypen de site te bieden heeft. Daarnaast is het ook interessant om te weten wat tokens zijn, hoe deze gegenereerd kunnen worden en wat de mogelijkheden zijn. 

Verschillende accounts

Op MyFreeCams zijn er drie accounttypen waar leden gebruik van kunnen maken. De drie accounttypen zijn gasten, gebruikers met een basis lidmaatschap en gebruikers met het premium lidmaatschap. Wat zijn de voordelen welke de drie verschillende accounttypen je bieden? 

Gasten

Wanneer je voor het eerst op de site van MyFreeCams komt, wordt je automatisch aangemeld als gast. Je krijgt dan een willekeurige bijnaam zoals "Guest12345". De meeste modellen staan gasten niet toe om in hun chatkamer te chatten, en de meeste van de beste functies van de website zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Als gast heb je de mogelijkheid om de website te verkennen. Je hebt echter wel een gratis ledenaccount nodig om het maximale te halen uit de site. 

Het basis lidmaatschap 

Op MyFreeCams kun je gemakkelijk een gratis account aanmaken. Je dient alleen te klikken op het tabje ‘maak een gratis account aan’. Je kunt dan vervolgens een gebruikersnaam (chatnaam) en wachtwoord naar keuze ingeven. Daarnaast wordt ook van je gevraagd om een werkende e-mail adres in te geven waarop je de verificatielink en je accountinformatie zal ontvangen. Met je e-mail adres wordt secuur omgegaan en er worden over het algemeen geen e-mails naar leden verzonden. Dat geldt ook voor spam berichten.  Zodra je je registratie hebt voltooid, is je account levenslang gratis. Je kunt dan op elk moment terugkomen en gratis gebruik maken van de diensten van de site. Met een gratis account kun je namelijk met meer modellen en leden chatten en krijg je ook nog toegang tot meer websitefuncties.

Premium lidmaatschap

Het Premium lidmaatschap kun je verkrijgen door tokens te kopen op de MyFreeCams. Wanneer je namelijk voor de eerste keer tokens koopt, word je automatisch levenslang Premium-lid. Er worden daarbij geen extra kosten of toekomstige kosten in rekening gebracht. Deze leden krijgen dus voor altijd volledige onbeperkte toegang tot alle functies van de site, zelfs als ze nooit meer tokens kopen. Voor het premium lidmaatschap ben je minimaal $ 19,99 kwijt. Veel gebruikers ervaren dit bedrag als zeer redelijk, vooral omdat het premium lidmaatschap dan levenslang is.    

Prijzen en MFC Tokens

MFC is een gratis webcamsite. Wil je je favoriete camgirls belonen met een fooi dan is dat uiteraard mogelijk. Het enige, dat geld kost op MyFreeCams, zijn tokens. Tokens kun je naast het belonen ook besteden aan privéshows, groepsshows en spionageshows. Wannner je de eerste keer tokens koopt krijg je een premium lidmaatschap. Je behoudt je premium lidmaatschap voor altijd, zelfs als je geen tokens meer hebt. Genoeg reden om een keer een aantal tokens te kopen!

Een Token kost ongeveer tussen de 8 en 10 dollar cent. Hoe meer tokens je in één keer besteld, hoe goedkoper de token zal zijn.

Lees hier meer: MyFreeCams tokens

Token betalingsopties

Tokens kun je kopen met tal van verschillende betalingsmethodes. Zelfs onze eigen populaire methode iDeal behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast heb je uiteraard nog de Creditcards van Visa en Mastercard. Paypal behoort ook tot de mogelijkheden. 

Hier is een overzichtje:

 • iDEAL
 • Visa/Mastercard
 • Paypal
 • Sofort / DIRECTebanking
 • Ukash
 • PaySafeCard
 • Click And Buy

Tokens uitgeven

Privéshows

Als je tokens hebt kun je onder andere genieten van privéshows. Je kunt dan op privé gaan en in de chatroom of het privéberichtvenster van een model klikken om haar uit te nodigen voor een Privéshow. Het model kan deze uitnodiging accepteren of weigeren. Als je favoriete model je uitnodiging accepteert, start de privéshow en worden jullie verplaatst van de openbare chatroom naar een nieuwe privéchatroom. 

Privéshows kosten 1 token per seconde, of 60 tokens per minuut. Dat betekent, dat als je 5 minuten privé wilt blijven, je 300 tokens nodig hebt. Een privéshow eindigt automatisch wanneer je geen tokens meer hebt. Jullie kunnen ook zelf de show ook op elk moment beëindigen. 

Wat er in een privéshow gebeurt, is tussen jouw en het model. In tegenstelling tot andere sites hebben de modellen op deze site geen script nodig om specifieke dingen te doen. Voordat je een privéshow start, moet je het model eerst vragen waar ze zich prettig bij voelt. Modellen zijn echte mensen en sommige zijn meer verlegen dan andere en willen misschien eerst een lid leren kennen voordat ze een privéshow accepteren. Je privéshows worden opgenomen en kunnen op elk moment, geheel gratis, opnieuw worden bekeken in je Archief-sectie. 

Spion / voyeur

Als een model in een privéshow is met een ander lid, heb je misschien de mogelijkheid om de show te bekijken voor 20 tokens per minuut, 1 token voor elke 3 seconden. Je ontvangt dan alle video en audio van de privéshow, maar je hebt geen privé-chat tussen het model en het lid.

TruePrivate

Wil je niet, dat anderen je privéshow bespioneren, dan kun je de TruePrivate-optie activeren op de pagina Mijn account in het gedeelte Privéinstellingen. Dit verhoogt de kosten van de privéshow van 60 tokens per minuut tot 80 tokens per minuut. Het hogere tarief helpt het door het model verloren geld te compenseren, omdat niemand anders kan betalen om de show te bespioneren.

Groepsshows

Een groepsshow is als een privéshow, maar waar andere leden op elk moment bij kunnen zijn. Lijkt dit je interessant? Dan kun je klikken op de groepsshow om een groepsshow-verzoek te starten of hieraan deel te nemen. Zodra ten minste 3 leden een groepsshow hebben aangevraagd, wordt het model uitgenodigd om de groepsshow te accepteren. Als ze accepteert, begint de groepsshow. Leden kunnen dan op elk moment lid worden en vertrekken. De groepsshow eindigt wanneer het laatste lid vertrekt of het model besluit deze te beëindigen.

Tijdens een groepsshow betalen leden slechts 10 tokens per minuut, of 1 token per 6 seconden. Dit is een zeer lage prijs, zelfs de helft van de prijs van een voyeurshow!). Dit is ook de reden waarom leden worden aangemoedigd om de modellen in groepsshows een tip te geven, vooral voor persoonlijke verzoeken.

Clubshows

Een clubshow is als een groepsshow, behalve dat het geen tokens per minuut kost, maar je moet lid zijn van de club van dat model op haar MFC-share om de kamer binnen te komen en de show te bekijken. Voor elke clubshow kan het model aangeven welke van haar MFC Share Club (s) toegang krijgen. Zodra een gebruiker lid wordt van een van die clubs, heeft hij direct toegang tot de show.

MFC altijd en overal

Wist je dat je de website van MyFreeCams ook via mobiele apparaten kunt benaderen? De mobiele site van MyFreeCams bied je namelijk cams van topkwaliteit, die je op eenvoudige wijze via je Smartphone kunt bekijken. Je zult echter geen app voor Android of iOS apparaten vinden in de Google Playstore of App Store omdat ze geen apps met adult content toestaan.

De desktop versie van Myfreecams heeft wel wat meer mogelijkheden, maar de mobiele variant is zeker de moite waard en werkt eigenlijk gewoon prima.

Veiligheid op MFC

Regels op MyFreecams

MyFreeCams streeft ernaar om je een fijne tijd te laten beleven op de site door de beste diensten neer te zetten waar je geen genoeg van kan krijgen. Uiteraard kan het uit de hand lopen als er geen regels en richtlijnen zijn voor zowel gebruikers als modellen. Alhoewel de site als doel heeft om zo min als mogelijk regels te hebben, komt MyFreeCams er niet onderuit om ook geldende regels en richtlijnen te hebben voor een ordelijk en vlot verloop bij het afnemen van diensten door gebruikers alsook het bieden van diensten door modellen.

Lees hier meer over de regels: MyFreeCams - Regels en Richtlijnen

Technische oplossingen

MFC is een technisch hoogstaande website. Dit betekend natuurlijk niet dat er nooit iets kan mis gaan. Gelukkig zijn voor de meeste problemen een gemakkelijke oplossing te vinden. Heb je problemen met:

 • Je audio of video?
 • verbinden met de website?
 • problemen met inloggen?
 • of registreren van een nieuw account?
 • niet correcte weergave van tokens?
 • of de chat die niet goed werkt?

Dan is dit gelukkig snel en gemakkelijk op te lossen

Lees hier de oplossingen: Technische mobiele problemen MFC

Voorzorgsmaatregelen

De camsite heeft tal van veiligheidsmaatregelen getroffen voor zowel de klant als de camgirl om een zo leuk en goed mogelijke ervaring te bewerkstelligen. Zo is er uiteraard:

 • leeftijdsverificatie
 • monitoren van ongepaste inhoud
 • online veiligheid voor modellen

  

Gelijk naar gratis webcams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden