Hoe werkt MyFreeCams?

Alles over MyFreeCams Accounts en tokens

Hoe werkt MyFreeCams?
12 januari 2021

Een ieder, die gebruik wil maken van de diensten van MyFreeCams.nl zal uiteraard benieuwd zijn naar de verschillende accounttypen welke de site te bieden heeft. Daarnaast is het ook interessant om te weten wat tokens zijn, hoe deze gegenereerd kunnen worden en wat de mogelijkheden zijn. In dit artikel wordt de focus daarom voornamelijk gelegd op de MyFreeCams accounttypen en de tokens. 

MyFreeCams accounttypen

Op MyFreeCams.nl zijn er drie accounttypen waar leden gebruik van kunnen maken. De drie accounttypen zijn gasten, gebruikers met een basis lidmaatschap en gebruikers met het premium lidmaatschap. Wat zijn de voordelen welke de drie verschillende accounttypen je bieden? 

Gasten

Wanneer je voor het eerst op de site van MyFreeCams.nl komt, wordt je automatisch aangemeld als gast. Je krijgt dan een willekeurige bijnaam zoals "Guest12345". De meeste modellen staan gasten niet toe om in hun chatkamer te chatten, en de meeste van de beste functies van de website zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde leden. Als gast heb je de mogelijkheid om de website te verkennen. Je hebt echter wel een gratis ledenaccount nodig om het maximale te halen uit de site. 

Het basis lidmaatschap 

Op MyFreeCams.nl kun je gemakkelijk een gratis account aanmaken. Je dient alleen te klikken op het tabje ‘maak een gratis account aan’. Je kunt dan vervolgens een gebruikersnaam (chatnaam) en wachtwoord naar keuze ingeven. Daarnaast wordt ook van je gevraagd om een werkende e-mail adres in te geven waarop je de verificatielink en je accountinformatie zal ontvangen. Met je e-mail adres wordt secuur omgegaan en er worden over het algemeen geen e-mails naar leden verzonden. Dat geldt ook voor spam berichten.  Zodra je je registratie hebt voltooid, is je account levenslang gratis. Je kunt dan op elk moment terugkomen en gratis gebruik maken van de diensten van de site. Met een gratis account kun je namelijk met meer modellen en leden chatten en krijg je ook nog toegang tot meer websitefuncties.

Premium lidmaatschap

Het Premium lidmaatschap kun je verkrijgen door tokens te kopen op de MyFreeCams.nl. Wanneer je namelijk voor de eerste keer tokens koopt, wordt je automatisch levenslang Premium-lid. Er worden daarbij geen extra kosten of toekomstige kosten in rekening gebracht. Deze leden krijgen dus voor altijd volledige onbeperkte toegang tot alle functies van de site, zelfs als ze nooit meer tokens kopen. Voor het premium lidmaatschap ben je minimaal $ 19,99 kwijt. Veel gebruikers ervaren dit bedrag als zeer redelijk, vooral omdat het premium lidmaatschap dan levenslang is.    

Prijzen en MFC Tokens

Het enige, dat geld kost op MyFreeCams, zijn tokens. Tokens kun je besteden aan privéshows, groepsshows, spionageshows en het geven van tips aan je favoriete modellen. Je behoudt je premium lidmaatschap voor altijd, zelfs als je geen tokens meer hebt. Genoeg reden om te kiezen voor dit lidmaatschap. 

Een Token kost ongeveer tussen de 8 en 10 dollar cent. Hoe meer tokens je in één keer besteld, hoe goedkoper de token zal zijn.

Lees hier meer: MyFreeCams tokens

Token betalingsopties

Tokens kun je kopen met tal van verschillende betalingsmethodes. Zelfs onze eigen populaire methode iDeal behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast heb je uiteraard nog de Creditcards van Visa en Mastercard. Paypal behoort ook tot de mogelijkheden. 

Hier is een overzichtje:

  • iDEAL
  • Visa/Mastercard
  • Paypal
  • Sofort / DIRECTebanking
  • Ukash
  • PaySafeCard
  • Click And Buy

Tokens uitgeven

Privéshows

Als je tokens hebt kun je onder andere genieten van privéshows. Je kunt dan op privé gaan en in de chatroom of het privéberichtvenster van een model klikken om haar uit te nodigen voor een Privéshow. Het model kan deze uitnodiging accepteren of weigeren. Als je favoriete model je uitnodiging accepteert, start de privéshow en worden jullie verplaatst van de openbare chatroom naar een nieuwe privéchatroom. 

Privéshows kosten 1 token per seconde, of 60 tokens per minuut. Dat betekent, dat als je 5 minuten privé wilt blijven, je 300 tokens nodig hebt. Een privéshow eindigt automatisch wanneer je geen tokens meer hebt. Jullie kunnen ook zelf de show ook op elk moment beëindigen. 

Wat er in een privéshow gebeurt, is tussen jouw en het model. In tegenstelling tot andere sites hebben de modellen op deze site geen script nodig om specifieke dingen te doen. Voordat je een privéshow start, moet je het model eerst vragen waar ze zich prettig bij voelt. Modellen zijn echte mensen en sommige zijn meer verlegen dan andere en willen misschien eerst een lid leren kennen voordat ze een privéshow accepteren. Je privéshows worden opgenomen en kunnen op elk moment, geheel gratis, opnieuw worden bekeken in je Archief-sectie. 

Spion / voyeur

Als een model in een privéshow is met een ander lid, heb je misschien de mogelijkheid om de show te bekijken voor 20 tokens per minuut, 1 token voor elke 3 seconden. Je ontvangt dan alle video en audio van de privéshow, maar je hebt geen privé-chat tussen het model en het lid.

TruePrivate

Wil je niet, dat anderen je privéshow bespioneren, dan kun je de TruePrivate-optie activeren op de pagina Mijn account in het gedeelte Privéinstellingen. Dit verhoogt de kosten van de privéshow van 60 tokens per minuut tot 80 tokens per minuut. Het hogere tarief helpt het door het model verloren geld te compenseren, omdat niemand anders kan betalen om de show te bespioneren.

Groepsshows

Een groepsshow is als een privéshow, maar waar andere leden op elk moment bij kunnen zijn. Lijkt dit je interessant? Dan kun je klikken op de groepsshow om een groepsshow-verzoek te starten of hieraan deel te nemen. Zodra ten minste 3 leden een groepsshow hebben aangevraagd, wordt het model uitgenodigd om de groepsshow te accepteren. Als ze accepteert, begint de groepsshow. Leden kunnen dan op elk moment lid worden en vertrekken. De groepsshow eindigt wanneer het laatste lid vertrekt of het model besluit deze te beëindigen.

Tijdens een groepsshow betalen leden slechts 10 tokens per minuut, of 1 token per 6 seconden. Dit is een zeer lage prijs, zelfs de helft van de prijs van een voyeurshow!). Dit is ook de reden waarom leden worden aangemoedigd om de modellen in groepsshows een tip te geven, vooral voor persoonlijke verzoeken.

Clubshows

Een clubshow is als een groepsshow, behalve dat het geen tokens per minuut kost, maar je moet lid zijn van de club van dat model op haar MFC-share om de kamer binnen te komen en de show te bekijken. Voor elke clubshow kan het model aangeven welke van haar MFC Share Club (s) toegang krijgen. Zodra een gebruiker lid wordt van een van die clubs, heeft hij direct toegang tot de show.

Gelijk naar gratis webcams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden