Hoe verdien je geld als camgirl op MyFreeCams?

Hoe verdien je geld als camgirl op MyFreeCams?

Geld verdienen en uitbetaald worden

Hoe verdien je geld als camgirl op MyFreeCams?
15 april 2021

De meeste personen, die interesse hebben om als webcam model te werken vragen zich als eerst af wat de verdiensten zullen en of kunnen zijn. Hoeveel je uitbetaald krijgt op MyFreeCams en op welke cam site dan ook hangt echt af van je prestaties en hoeveel uur je succesvol hebt gewerkt op de site. De topmodellen verdienen meer dan $ 40.000 per maand en veel modellen verdienen meer dan $ 10.000 per maand. Het hangt allemaal af van het individuele model en elk model is anders. Over het algemeen verdienen modellen tussen de $ 80 en $ 200 per uur. Een model met dit ervaringsniveau kan dus $ 1.000 + verdienen na een volledige werkdag van 8 uur. Verder is het zo, dat modellen altijd veel meer geld zullen verdienen op MyFreeCams.com dan op welke andere website dan ook.

Tokens en uitbetalingen

MyFreeCams gebruikers kopen tokens en geven dit uit aan de camgirls. Alle MFC tokens die bij het model binnenkomen hebben een waarde van  $ 0,05 per token ("vijf cent"). Deze worden dan betaald wordt door MyFreeCams.com. 

In de volgende tabel worden de kosten van elk type sessie / show uitgelegd:

Type Show 

Prijs per minuut 

Verdiensten 

TruePrivate show

80 tokens per minuut

$4.00 per minuut

Private show

60 tokens per minuut

$3.00 per minuut

Voyeur/Spy show

20 tokens per minuut

$1.00 per minuut (per gebruiker)

Group show

10 tokens per minuut

$0.50 per minuut (per gebruiker)

Tips

n/a

$0.05 per token

 

Een model in een privéshow, met nog twee gebruikers, die bijvoorbeeld bespioneren, verdient 60 + 20 + 20 = 100 tokens per minuut ($ 5,00 per minuut) plus eventuele fooien. Een model in een groepsshow met tien gebruikers zou ook 100 tokens per minuut kunnen verdienen plus eventuele fooien. Er zijn veel manieren om tokens te verdienen, en modellen kunnen elke dag gemakkelijk duizenden tokens verdienen.

Miss MyFreeCams

Naast de reguliere betalingen, ontvangen de 1000 best verdienende modellen elke maand een bonus als onderdeel van de Miss MyFreeCams-wedstrijd, met als hoofdprijs $ 1500 en alle prijzen in totaal meer dan $ 100.000. Modellen komen op de laatste dag van de maand hiervoor in aanmerking. 

Uitbetalingspercentage

Gemiddeld gaat ongeveer 61,4% van al het (bruto) geld, dat op MyFreeCams.com wordt uitgegeven, naar modellen. Gebruikers kopen tokens in vooraf gedefinieerde pakketten. Grotere pakketten kosten minder per token. Maar modellen krijgen altijd hetzelfde bedrag ($ 0,05) per token, dus de berekening van het percentage, dat aan het model wordt betaald, hangt af van het pakket dat door de gebruiker is gekocht. Het grootste deel van het geld, dat op MyFreeCams.com wordt uitgegeven, is afkomstig van oude gebruikers, die de grotere pakketten kopen, dus het gemiddelde komt altijd uit op meer dan 60%. Bovendien ontvangen leden veel gratis tokens als onderdeel van het Bring-a-Friend-programma en tijdens de normale leden ondersteuning. Gezien deze gratis tokens, bonussen en Miss MyFreeCams-prijzen, komt de uitbetaling aan modellen dichter bij ongeveer 64%. 

MyFreeCams.com betaalt verder alle transactiekosten, accepteert creditcards, debetkaarten, cheques, bankoverschrijvingen, telefoon betalingen en vele andere vormen van betalingen van overal ter wereld. Als deze kosten in de berekening worden meegerekend, stijgt het percentage, dat aan modellen wordt betaald tot ongeveer 75%. MyFreeCams.com verwerkt ook de meeste terugbetalingen en terugboekingen zonder geld terug te nemen van modellen. Dus zelfs als de betaling van de gebruiker niet kan worden geïnd, worden modellen over het algemeen niet eens op de hoogte gebracht en nog steeds volledig betaald. Als deze verliezen in de berekening worden meegerekend, bereikt de fractie van het daadwerkelijk ingezamelde geld, dat aan de modellen wordt betaald bijna 80%. 

Het is verder goed om te weten, dat er ook verschillende betaalmethoden zijn. Modellen van de VS kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de directe storting methode. Gebruikers van Canada en de VS kunnen gebruik maken van de check in te mail optie. Daarnaast kunnen modellen ook kiezen voor de internationale Wire transfer, Paxum, Cosmo payment, ePayServices, EPayments, Skrill, PMI Americas en veel meer andere betaalmethoden. 

Later uitbetaald worden 

Als je een uitbetaling wilt overslaan, dan kun je klikken op account informatie en bovenaan de pagina de optie selecteren om de betaling te stoppen. De betaling wordt dan aangehouden tot je deze optie weer terugzet naar betaling verzenden. Evenzo, als je bij het aanmaken van je account ervoor hebt gekozen om je betalingsgegevens later in te voeren, wordt je betaling automatisch vastgehouden totdat je een betalingsmethode kiest. Je kunt beginnen met geld verdienen voordat je een betaalmethode selecteert.

Betalingsschema

MyFreeCams.com betaalt zo snel als menselijk mogelijk is, en veel sneller dan welke andere website dan ook. Modellen worden tweemaal per maand uitbetaald, namelijk op de 1e en 16e dag van elke maand.

Betalingen worden onmiddellijk na het einde van de periode verzonden, zonder vertraging. Bijvoorbeeld:

  • Betaalperiode 1: 1 aug. 2009 0:00 - 15 aug. 2009 23:59 (betaald op 16 augustus 2009)
  • Betaalperiode 2: 16 aug. 2009 0:00 - 31 aug. 2009 23:59 (betaald op 1 september 2009)

De officiële tijd is de server-tijd van de website, namelijk Pacific Time (GMT-7):

Vroegtijdige betaling

Je hebt ook de mogelijkheid om een vroegtijdige uitbetaling aan te vragen door op de link op je account informatiepagina van je modelbeheerder te klikken. Nadat je de vroegtijdige betaling hebt aangevraagd, wordt je betaling de volgende maandag, woensdag of vrijdag verzonden, tenzij het al het einde van de betalingsperiode is. Je wordt betaald voor alles wat je hebt verdiend tot het einde van de voorgaande dag. Houd er rekening mee, dat het nog steeds even lang zal duren voordat de betaling bij je is nadat deze is verzonden, ongeveer 2 dagen in het geval van directe storting). Je ziet de betaling verschijnen in het gedeelte Betalingsgeschiedenis.

Er is geen beperking voor het aantal keren, dat je vroegtijdige betaling kunt aanvragen. De minimale uitbetaling is hetzelfde als aan het einde van een betaalperiode ($ 20 voor de meeste betaalmethoden). Momenteel is deze functie beschikbaar voor

  • directe stortingen,
  • Paxum,
  • Epayservices,
  • CosmoPayment,
  • PMI Americas.

Deze functie is volledig optioneel en heeft geen invloed op de normale uitbetalingen aan het einde van elke betalingsperiode.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden