Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Hoe word je MyFreeCams camgirl?

De eerste stappen

Hoe word je MyFreeCams camgirl?
12 januari 2021

Een ieder, die wat extra wil verdienen of die van plan is om als webcammodel te werken is bij MyFreeCams op het juiste adres. MFC wordt gezien als één van de beste website door camgirls om voor te werken. In dit artikel komt aan de orde wat wordt verstaan onder webcam werk, wat je moet doen om webcammodel te worden en wat je nodig hebt. 

Wat is webcam-modellering?

Webcam-modellering betekent gewoon live chatten op de webcam op je computer en er ongelooflijk veel geld voor verdienen. Iedereen kan een geweldige webcammodel zijn. Er is geen ervaring vereist. Aantrekkelijk zijn met een leuke persoonlijkheid is uiteraard wel een pluspunt, maar geen must. Op MyFreeCams kunnen alle vrouwen in de leeftijdsklasse 18 tot en met 45 jaar zich opgeven om als webcammodel voor de site te werken.  

Het is goed om te weten, dat je niet speciaal uit de kleren hoeft te gaan om als webcammodel te werken voor MyFreeCams. Als je verder niet wilt, dat familie en vrienden te weten komen, dat je als webcammodel werkt, dan heb je de mogelijkheid locaties te blokkeren waar je niet wilt, dat je camera wordt gestreamd. Je kunt dus helemaal jezelf zijn en plezier hebben.

Wat zijn de kosten om als webcammodel te werken? 

Veel nieuwe modellen vragen zich af of er kosten in rekening gebracht zullen worden als ze zich opgeven als model bij MyFreeCams. Gelukkig hoef je helemaak niets te betalen om je te registreren als model by MyFreeCams. Aanmelden is gratis en gemakkelijk. Integendeel wordt je betaald door de site voor de verrichte werkzaamheden. 

Wat maakt MyFreeCams anders?

Natuurlijk zal je je afvragen wat MyFreeCams anders maakt dan andere soortgelijke cam sites. Het antwoord is simpel, je krijgt op deze site namelijk de mogelijkheid om meer geld te verdienen dan welke andere site dan ook. Deze cam site behoort tot de grootste in de wereld en modellen krijgen hier het hoogste percentage in de branche. Als model krijg je meer dan 60% van elke dollar, die op deze site aan jouw wordt uitgegeven. Het is goed om te weten, dat er dagelijks super veel geld wordt uitgegeven door gebruikers van de site voor de diensten welke worden geboden. Je kunt dus aardig wat verdienen op MyFreeCams. Daarnaast zijn de totale modelinkomsten en de gemiddelde verdiensten per model, de hoogste in de branche. Deze site is geen pornosite. De leden zijn over het algemeen respectvoller en interessanter en natuurlijker prettiger om mee te werken. 

Voordat je begint met modelleren op de site, is het natuurlijk raadzaam om eerst een kijkje te nemen op MyFreeCams.com. Je krijgt dan een beeld van de diensten welke door de site worden geboden en uiteraard wat van jouw verwacht wordt als model. 

De site biedt alle modellen en leden de beste technologie voor de best mogelijke ervaring. Als model heb je altijd de controle over je chatroom. Verder heb je honderden verschillende opties en instellingen om de site aan je wensen te laten voldoen. MyFreeCams heeft daar verder geen bemoeienis mee. Naast de eenvoudige regels heb je als model onbeperkte mogelijkheden om creatief te zijn en het meeste uit je ervaring op de site te halen.

Wat heb ik nodig om te beginnen als MyFreeCams model?

Om als model te kunnen werken heb je natuurlijk wat equipment nodig. Je hebt zeker een goed werkende computer of laptop nodig en een webcam. Daarnaast is het van belang om een goede internetverbinding te hebben. Denk maar aan een internetverbinding met een minimale uploadsnelheid van 1,25Mbps. 

Moet ik een rooster volgen?

Als MyFreeCams model bepaald je als model zelf hoeveel uren je in een week werkt. Je bent niet gehouden aan een rooster, werkschema of aan minimumuren. Je mag dus uitzenden wanneer en hoe lang je maar wilt. Zodra je inlogt op de streaming-softwSare van de site en online gaat, verschijn je automatisch op de site van MyFreeCams. 

Hoe en hoeveel word ik uitbetaald?

Op MyFreeCams worden modellen op de eerste en 16e van elke maand uitbetaald, gedurende de afgelopen 15 dagen, zonder vertragingen of uitstel. De missie van de site is om ervoor te zorgen, dat modellen zonder problemen op tijd worden uitbetaald. 

Hoeveel je verdient op de site hangt natuurlijk helemaal van jezelf af. De hoogte van het bedrag hangt af van hoeveel uur je werkt en hoe succesvol je bent op de site. De topmodellen verdienen meer dan $50.000 per maand en veel modellen verdienen meer dan $10.000 per maand. MyFreeCams betaalt namelijk meer dan 60% van alle bruto-inkomsten uit aan modellen. De Exacte betalingsgegevens krijg je bij de registratie.

Kan ik leden uit een bepaalde staat of land blokkeren?

Als model heb je uiteraard de mogelijkheid om leden uit een bepaalde staat of land te blokkeren. Als model bepaal in altijd wie je wel of niet mag zien op de site. Modellen kunnen ervoor kiezen om niet te worden weergegeven voor gebruikers in specifieke staten of landen over de hele wereld.

Hoe kan ik mij aanmelden als model? 

Heb je na het lezen van dit artikel genoeg informatie kunnen inwinnen en wil je je direct opgeven als webcammodel voor MyFreeCams? Dan kun je dat direct doen via de startpagina van de site. Het aanmeldproces is heel snel en gemakkelijk. Binnen een paar uur ben je online en kun je aardig wat geld verdienen via deze unieke cam site. 

Om je aan te melden dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site om jezelf vertrouwd te maken met de site en te kijken hoe de site eigenlijk in elkaar zit en meer. Hierna kun je een aanvraag indienen op de site om als model te werken via de aanmeldingspagina voor modellen. Nadat je bent goedgekeurd, ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mail adres met een link om je accountgegevens te voltooien. Hierna kun je inloggen op een speciale pagina voor modellen. Op deze pagina kun je ook een foto- id uploaden en je gegevens verder verwerken in je profiel. Na deze stappen gevolgd te hebben en je gegevens verwerkt te hebben kun je meteen aan de slag met uitzenden als model. 

Meld je aan als model!


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden