Voordat je begint, een aantal tips

Voordat je begint, een aantal tips

Wat kun je verwachten?

Voordat je begint, een aantal tips
6 januari 2022

Voor elke man of vrouw is het een ingrijpende keuze om aan de slag te gaan in de wereld van cammen. Het is ook belangrijk dat je eerst wat onderzoek doet alvorens je van start gaat met werken als webcammodel. Alvorens je begint met werken wil je natuurlijk eerst weten hoe andere modellen het hebben ervaren om voor een bedrijf als MyFreeCams bijvoorbeeld te werken. Je wilt ook weten wat je nodig hebt om te starten als model, hoe je je shows het best kunt inrichten en wat je kunt doen om je fanbase te vergroten. 

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Als je genoeg informatie hebt ingewonnen en je content bent met de site waar je van start wil gaan als webcammodel, dan is het ook goed om te weten, dat wanneer je je er niet voor inzet, het je niet zal lukken. Om te slagen als webcammodel, moet je eerlijk zijn en heel hard werken. In dit artikel zal je enkele tips meekrijgen, die je moeten helpen om een succesvolle model te worden op MyFreeCams. 

Het hebben van een modelstatus 

Het hebben van een modelstatus is erg belangrijk als je aan de slag wilt als webcammodel. Het hebben van deze status is erg handig voor het opbouwen van een fans base, omdat je hierdoor elke dag kunt inloggen en consequent kunt werken. Dit is ook het meest kritieke moment om te beginnen met het opbouwen van je online aanwezigheid.

Fans en geïnteresseerden, die je shows nog eens een keertje willen bekijken, zullen altijd op zoek gaan naar meer informatie over jou als webcammodel en op welke tijden je online bent. Als ze je een volgende keer bezoeken en je bent niet op de aangegeven tijden online, dan kan dat een zware teleurstelling voor deze leden worden. Het is daarom van belang om tijden vast te stellen voor jezelf wanneer je online zal zijn en je dient je ook daaraan te houden. Hoe meer fans hoe meer verantwoordelijkheid je hebt. Ze komen meestal speciaal voor jou en raken dan teleurgesteld als ze niet van je show hebben kunnen genieten omdat je niet online bent geweest omdat je misschien niet zoveel zin had die dag. Mocht je een dagje niet online zijn, laat het dan ook weten via je profiel of je sociale media account. Dit zullen je fans zeer op prijs stellen.  

Tips als je wil werken als webcammodel bij MyFreeCams 

MyFreeCams is een webcamsite welke alleen uit vrouwelijke modellen bestaat met heel wat ervaring. Ze zijn pro in wat ze doen en daarvoor komen de mensen, veelal mannen, ook op deze site. Als je nieuw bent is het handig om een paar sessies van andere collega’s te volgen om een beeld te hebben van hoe zijn hun shows inrichten en hoe jij dat ook kunt doen. 

Consistent zijn is erg belangrijk in de branche, omdat het een van de meest cruciale factoren is die ervoor zorgen dat jongens terugkomen voor meer. Het is ook heel verkeerd om het als een baan te behandelen, want het is het niet waard als jongens je vergeten en zich er niets van aantrekken.

Als het je in het begin niet lukt, raak dan niet ontmoedigd. Probeer gewoon verschillende dingen en blijf doorgaan totdat je uiteindelijk je draai vindt als webcammodel.

Maak vooral gebruik van je profiel 

Je profiel is een hulpmiddel welke klanten en je fans gebruiken om je beter te leren kennen. Het laat hen weten wie je bent, wat je sociale media-accounts zijn en wat je tips zijn. Ook al hebben de meeste mensen die beginnen als cammodel niet veel geld, toch is het de moeite waard om een ​​mooi profiel te hebben. Er zijn speciale services welke je tegen een geringe vergoeding kunt gebruiken om een betere profiel in elkaar te zetten. 

De Camgirl Live Editor is een tool waarmee je eenvoudig een vooraf ontworpen sjabloon vanuit de galerij kunt wijzigen. Kopieer en plak de inhoud van de sjabloon die je wilt wijzigen.

Het hebben van een menu is ook belangrijk, omdat het je zal helpen een duidelijk idee te krijgen van hoeveel je moet vragen voor je diensten. Het zal ook helpen om personen te vermijden die zullen proberen af ​​te dingen, evenals degenen die zullen proberen de prijzen te verlagen. Het best is dat je dergelijke gasten zoveel als mogelijk vermijdt en niet ingaat op dergelijke verzoeken. 

Probeer verder Snapchat te gebruiken om je Camgirl-merk te verbeteren. SnapChat is ook een geweldige manier om geld te verdienen voor cam-modellen. Er zijn op het internet geweldige tutorials welke je hiervoor kan doornemen. 

Charles Bot is een tool waarmee je meer informatie in je chatroom kunt posten zonder een notitieblok te openen en iets te kopiëren of te plakken. Het stelt je ook in staat om games in je kamer te spelen.

Jezelf zijn 

Een van de belangrijkste dingen die je over jezelf zult leren, is hoe je JEZELF kunt zijn. Dit zal in het begin onwennig zijn, maar zal uiteindelijk comfortabel worden. Je fans zullen zich meer bewust worden van wie je bent als ze je eenmaal leren kennen. 

Tot Slot 

Het is dus belangrijk, dat je weet, dat je als webcammodel veel geld kan verdienen, maar dat je er ook hard voor zal moeten werken. Je zal ervoor moeten zorgen, dat mensen blijven komen naar je chat kamer en dat ze tips blijven geven. Probeer je aan de tijden te houden, die je hebt opgegeven als tijdens voor je live shows. Je dient in ieder geval bestaande fans te behouden en er naartoe werken om nieuwe gasten, gebruikers en bezoekers te converteren in fans. Hoe meer bezoekers en fans je hebt hoe groter het te ontvangen bedrag per cam show.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden