Regels voor MyFreeCams modellen

Regels voor MyFreeCams modellen

Wat mag wel en wat mag niet?

Regels voor MyFreeCams modellen
15 april 2021

Er zijn bepaalde handelingen, die bij MyFreeCams op elk moment, om welke reden dan ook, zowel in de privé als de openbare chat absoluut verboden zijn. De meeste hiervan worden ook wel Zero-Tolerance-overtredingen genoemd, wat betekent, dat je de eerste keer dat dit gebeurt, zonder waarschuwing wordt uitgesloten. Zelfs als je account wordt hersteld, worden alle tokens, die verdiend zijn tijdens het overtreden van de regels verbeurd verklaard.

Het is niet toegestaan om mannen om welke reden dan ook op de camera te hebben, ze zouden niet eens in dezelfde kamer mogen zijn. Het is ook niet toegestaan om seksuele relaties met mannen te hebben althans seks te bedrijven met mannen, ook niet buiten het zicht van de camera. Minderjarigen, kinderen, baby's op camera of in dezelfde kamer zijn absoluut uit den boze. Dat geldt ook voor het bespreken van seksuele of onzedelijke handelingen waarbij minderjarigen / kinderen betrokken zijn, zelfs als er sprake is van fantasie of rollenspel. Onbevoegde en of niet- geregistreerde modellen mogen ook niet op de camera verschijnen. Enkele andere handelingen en of zaken, die onder geen beding toegestaan zijn:

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?
 • Uitzenden vanaf een openbare locatie.
 • Bestialiteit, of dieren / huisdieren voor de camera in een seksuele of provocerende context.
 • Braken, plassen, ontlasting, "naar de badkamer gaan", klysma spelen, boofing.
 • Borstvoeding & menstruele bloeding.
 • Illegale drugs, overmatig gebruik van alcohol, medicijnen of verdovende middelen.
 • Slapen, flauwvallen of hypnose. 
 • Verkrachting, incest of seksueel contact tussen familieleden.
 • Penetratie van de vagina of anus met items, die niet bedoeld zijn voor seksuele stimulatie en vuistneuken. 
 • Geweld, snijden, bloed, marteling, pijn zonder wederzijds goedvinden of verstikking.
 • Illegale of onveilige activiteit van welke aard dan ook, elke handeling, die verband houdt met het veroorzaken van letsel of het risico op letsel.
 • Begeleiding, prostitutie, werving.
 • Aanbieden om persoonlijk te ontmoeten voor geld / penningen / geschenken.
 • Tokens accepteren voor persoonlijke bijeenkomsten.
 • Acties, die in je gemeenschap als obsceen kunnen worden beschouwd.
 • Alles wat in strijd is met de Online veiligheid en leeftijdsverificatie van de site. 
 • Alles wat in strijd is met de Regels en richtlijnen van de site.

Werken op meer dan één site (Split-camming)

Het is MyFreeCams modellen toegestaan om op meerdere sites tegelijk te werken. Split- camming wordt echter sterk afgeraden omdat modellen, die op meerdere sites werken hun aandacht en tijd moeten verdelen. Daarnaast moeten ze ook hun bandbreedte oftewel verbindingssnelheid splitsen. Dit kan als gevolg hebben, dat de video’s op beide sites van mindere kwaliteit zullen zijn. Daarnaast is het zo, dat modellen, die alleen op MyFreeCams.com werken, veel meer geld verdienen dan modellen, die op meerdere websites actief zijn. Als je er toch voor kiest om te splitsen, wordt het ten zeerste aanbevolen om een ​​re-streamingdienst te gebruiken om de hoogst mogelijke streamkwaliteit te leveren aan alle sites waarnaar je uitzendt. Denk maar aan restreamingsdiensten als splitCam, streamster, restream.io en castr.io

Regels met betrekking tot Privéshows

Er zijn geen vaste regels voor wat een model moet doen in een privéshow. Dit is geheel aan het model en de gebruiker. Naaktheid is gebruikelijk in privéshows, dus als je je als model niet op je gemak voelt met naaktheid, moet je dit binnen de eerste minuut van de show aan de gebruiker vertellen. Modellen moeten in gedachten houden, dat privéshows duur kunnen zijn voor leden, dus het uitstellen van de show of het vragen om extra tips kan als onbeleefd worden beschouwd.

Als je als model iets belooft / aanbiedt in ruil voor een fooi (op basis van bijvoorbeeld een fooienmenu), dan moet je deze belofte ook nakomen. Modellen, die opzettelijk proberen leden op te lichten, worden bestraft en van de website verbannen.

Praten met andere modellen en of gasten 

Modellen mogen op de site met andere modellen praten, mits ze dit op een respectvolle manier doen.

Modellen kunnen ervoor kiezen om andere modellen de toegang tot hun chatroom te blokkeren, of modellen die hun kamer binnenkomen te verbannen / negeren.

Modellen hebben verder de leiding over hun chatrooms en kunnen met iedereen praten, die ze willen. Modellen mogen iedereen die ze willen, om welke reden dan ook verbieden of negeren. Er wordt gesuggereerd, dat modellen aardig zijn voor gasten en leden, omdat dit hun populariteit, inkomsten en plezier in hun werk zal vergroten. Maar uiteindelijk is dit geheel aan het model. Modellen mogen geen massa-MFC-mail of PM's sturen naar leden, die ze niet kennen. Leden ergeren zich aan spam en zullen modellen die dit doen niet bezoeken of fooien.

Camming met andere modellen

Alleen andere geregistreerde MyFreeCams.com-modellen kunnen bij jou op de cam verschijnen. Als je een ander model op cam hebt, zorg er dan voor, dat je haar MFC-gebruikersnaam in je Room Topic zet, zodat iedereen weet wie ze is, en dat de beheerders van de site weten, dat het gaat om een geregistreerde model. Blijf verder niet langer dan een paar seconden off-cam terwijl een gastmodel op je account aan het cammen is.

Contactgegevens uitwisselen, Fraude, reclame en spam 

MyFreeCams.com maakt de uitwisseling van alle soorten informatie tussen modellen en leden mogelijk, inclusief e-mails, online messenger-schermnamen. Zoals bij elke interactie via het internet, moeten modellen hun gezond verstand gebruiken voordat ze hun persoonlijke informatie vrijgeven. Het verstrekken van persoonlijke informatie kan verkeerd gebruikt worden, modellen dienen daarmee rekening te houden. 

Elke poging tot fraude leidt tot een permanent verbod, zonder betaling. Denk maar aan een situatie waarbij het model samenwerkt met een gebruiker of "hacker" om tokens te accepteren, die zijn betaald met gestolen creditcards. Modellen dienen alle dergelijke verdachte activiteiten te rapporteren, of het model kan als medeplichtig worden beschouwd.

Het is modellen niet toegestaan om reclame te maken voor concurrerende websites of commerciële websites van derden. Zolang het op een onopvallende manier gebeurt, mogen modellen hun persoonlijke profielen, sociale media en verlanglijstjes vermelden.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden