Alles wat MyFreeCams modellen anno 2022 moeten weten

Alles wat MyFreeCams modellen anno 2022 moeten weten

En meer!

Alles wat MyFreeCams modellen anno 2022 moeten weten
4 januari 2022

Het aantal fans en bezoekers van een webcammodel is vaak de grootste factor bij het bepalen van het succes van een site. Als een model er bijvoorbeeld in slaagt een groot aantal gebruikers aan te trekken, moet het als een succes worden beschouwd. Hoe meer personen de site bezoeken hoe meer inkomsten voor het model. 

Wat brengt webcammen op MyFreeCams met zich mee? 

Is het altijd al je droom geweest om model te worden op een camsite? Dan ben je mij MyFreeCams op het juiste adres. Als je eenmaal besluit om te cammen op deze site, dan dien je als eerst een MyFreeCams- account aan te maken. Uiteraard moet je ook weten wat je te wachten staat. Er zijn zeker enkele basis zaken waar je zeker rekening mee dient te houden. 

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?

MyFreeCams vereist gelukkig slechts een minimum aan basis benodigdheden. Hieronder een korte samenvatting van wat je nodig hebt:

  • Een desktop of een laptop met een webcam. Elke computer met webcam werkt. Het is goed om te weten, dat een camera en microfoon van betere kwaliteit uiteraard je streamkwaliteit zullen verbeteren.
  • Hoewel er geen minimumvereiste is, is een snelle internetverbinding erg belangrijk als je in high definition wilt streamen. Hiermee kun je je fans bijhouden en drukke sessies soepel laten verlopen.
  • Je hebt verder ook een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto nodig om onder andere je identiteit te verifiëren en of je niet jonger als 18 jaar bent. 

Hoe kan je als model verdienen met MyFreeCams? 

Er zijn zoveel manieren om geld te verdienen op MyFreeCams dat het voor sommigen bijna ongelofelijk lijkt. Je kunt namelijk op de volgende manieren inkomsten genereren op MyFreeCams. 

  • Een fooi is een eenvoudige methode om geld te verdienen op MyFreeCams. Als je fans hebben genoten van je camshow, dan is de kans groot, dat ze je zullen belonen met een fooi. Hoe spannender en sexyer je shows, hoe meer fooitjes je kunt verwachten. 
  • Een fooien bord is een meer gestructureerde manier om fooitjes te verdienen. Het heeft een raster waar elk vierkant een nummer en een beloning heeft. Als je bijvoorbeeld meer pit wilt toevoegen, dan kun je een bonus beloningen maken voor het invullen van alle rijen of kolommen.
  • Voor een groepsshow creëer je een doel dat iedereen moet halen, en als ze dit bereiken, verdienen ze een beloning. In dit soort shows kunnen mensen tips geven richting het doel. 
  • Met privé- en spionage shows kunnen gebruikers een intieme relatie met elkaar ontwikkelen. Elke kijker kan een bepaalde tijd met je doorbrengen en je kunt je eigen tarieven vaststellen. Je kunt ook naar eigen inzicht andere mensen naar de show laten kijken.
  • Het online maken en verkopen van vooraf opgenomen video- en fotogalerijen is een geweldige manier om extra geld te verdienen, zelfs als je niet online bent.
  • Het hebben van een aantal vaste klanten is erg belangrijk om op te vallen in de rankings. Dit komt omdat je, om naar boven te klimmen, tips en klantbeoordelingen moet verdienen.
  • Het creëren van een eenvoudige manier om mensen aan te moedigen tokens te kopen, is een geweldige manier om te beginnen. Door je chat te beperken tot premium gebruikers, richt je je alleen op gebruikers, die bereid zijn te betalen.

Betaling Principes van MyFreeCams

MyFreeCams camgirls verdienen geld met tokens. Die worden omgezet in echt geld wanneer ze een uitbetaling aanvragen. Het model ontvangt de tokens en het platform neemt alle risico's op zich.

Camgirls krijgen 60% van de waarde die de klant heeft betaald. Waarbij voor sommige modellen hogere percentages beschikbaar zijn. Wat dit betekent, hangt af van het bedrag dat de klant voor zijn token heeft betaald.

De maandelijkse betalingen voor MyFreeCams-modellen worden gedaan op de 1e en de 16e van elke maand. De minimale hoeveelheid die je dient te verdienen voordat je je betaling krijgt is $ 20. 

Wie kan cammen op MyFreeCams?

Het is natuurlijk interessant om te weten of het webcammen op MyFreeCams aan leeftijd gebonden is. Op deze site bestaat de mogelijkheid voor elke vrouw tussen de 18 en 45 jaar om zich op te geven als MyFreeCams model. Er zijn alleen vrouwelijke modellen toegestaan. Je zult dus geen mannelijke modellen of transgenders op de site zien. Verder zijn groepsaccounts ook niet toegestaan. 

Welke privacyopties biedt MyFreeCams?

Met MyFreeCams heb je de mogelijkheid om gebruikers uit bepaalde landen en steden te blokkeren. Deze functie geeft je wat privacy, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je herkent zal worden in je eigen stad.

Biedt MyFreeCams cam-splitsing aan?

Als je naar meer dan één site streamt, maar toch de bandbreedte wilt minimaliseren, dan kan je je het best ervoor kiezen om naar één site te streamen. Als je echter toch naar meer dan één site wilt streamen, dan moet je daarvoor wel speciale software kopen.

Hoe beschermt MyFreeCams hun modellen?

Modellen zijn niet verantwoordelijk voor terugvorderingen van betalingen die door klanten zijn gedaan. Daarnaast is het mogelijk om dus bepaalde steden of landen te blokkeren. Uiteraard kun je als model ook zelf specifieke gebruikers blokkeren met een klik op de knop.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden