Model Broadcaster functies en mogelijkheden

Model Broadcaster functies en mogelijkheden

Wat is er mogelijk?

Model Broadcaster functies en mogelijkheden
11 mei 2021

In dit artikel staan de functies centraal die een model tot haar beschikking heeft, zodat zij de optimale MFC ervaring heeft:

Chat room

De Chatroom start automatisch wanneer het model op de start webcam-link in de software klikt. Het is de centrale plek voor interactie tussen het model en de gasten in de chat kamer. Bovenaan de chatroom kan het model een Room-onderwerp aangeven, dat boven de video van het model wordt weergegeven voor bezoekers van haar chatroom. Verder kan het model bovenaan de chatroom ook nog een aftelling starten, een zogenaamde countdown. 

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Gebruikersinformatie

Als model heb je ook de mogelijkheid om aan gebruikers informatie te komen. Je kunt namelijk op een lid of leden in je chatroom klikken om de informatie over hen te zien te krijgen. Afhankelijk van de privacy voorkeuren van de gebruikers, kan het model erachter komen hoeveel tokens en beloningspunten ze hebben, of ze een profiel hebben, enzovoort. Als je op een lid klikt, krijgt het model ook links naar het privébericht. Ze kunnen het lid daarbij verbannen, negeren, dempen, of het lid toevoegen aan hun vriendenlijst. Nadat je op een gebruiker hebt geklikt, kan je de desbetreffende gebruiker ook selecteren als kamerhulp, die het kamer onderwerp kan instellen, gebruikers alsook gasten uit je kamer kan verbannen of dempen. 

Vriendenlijst

Als model kan je leden toevoegen aan je vriendenlijst. Dit zal je in staat stellen om te kunnen zien of die leden online of offline zijn, en je een gemakkelijke manier bieden om ze te vinden en ze privéberichten te sturen.

Privéberichten (PM)

Modellen kunnen verder privéberichten sturen naar premiumleden en basisleden. Echter mogen alleen premium-leden privéberichten naar een model sturen als ze online is. Het kan voor modellen moeilijk zijn om honderden privébericht vensters van verschillende gebruikers te verwerken, daarom zijn er enkele opties ontwikkeld om je te helpen. Denk maar aan bijvoorbeeld de PM- manager en de verschillende beschikbare PM- opties. Modellen kunnen namelijk op opties en instellingen klikken en vervolgens de PM Manager activeren, die alle PM's in één venster plaatst.Als de PM Manager niet voldoende helpt, kunnen modellen klikken op Opties en instellingen en ervoor kiezen om alleen leden op hun vriendenlijst berichten te laten sturen, of een van de andere opties. Modellen moeten twee keer nadenken voordat ze deze optie selecteren, aangezien het erg frustrerend is voor nieuwe leden om te proberen het model alleen een bericht te sturen om het antwoord te krijgen: "Sorry, ze accepteert alleen privé berichten van vrienden."

Bekijk Member Webcams

Premium-leden kunnen op elk moment van de dag hun eigen webcams inschakelen en hun webcam met jou als model delen. Als de webcam van een lid is ingeschakeld en het lid heeft je toestemming gegeven om het te zien, dan zie je een optie om de webcam te bekijken in het privébericht venster met het lid. Het ligt dan aan jou of je de leden in de gaten houdt of niet, er zijn verder geen eisen daaraan verbonden. Het model kan er ook voor kiezen om het geluid van de webcam te horen of niet. Standaard worden de aangesloten webcams gedempt (geluid uit).

Leden uit je kamer zetten 

Als model heb je de mogelijkheid om leden uit je kamer te zetten. Dit wordt meestal als waarschuwing gebruikt. Nadat het lid eruit is gezet, kan hij in het vervolg wederom lid worden van je kamer. Bij een ban is dat niet het geval. Je kunt leden en gasten op elk moment en om welke reden dan ook uitsluiten. Voor gasten wordt het IP-adres van zo een gast verbannen. Voor leden worden zowel het IP-adres als de gebruikersnaam van het lid verbannen. Verbannen gebruikers kunnen de chatroom van het model niet opnieuw betreden. Een ban vervalt standaard na 6 uur. Modellen kunnen ook levenslange verboden gebruiken of aangeven hoe lang de ban moet duren. In de opties en instellingen hebben modellen ook de mogelijkheid om leden op elk moment op te heffen. Daarnaast kan je leden ook op elk moment en om welke reden dan ook negeren. Het model zal dan geen berichten meer van genegeerde gebruikers in haar chatroom, privéberichten en MFC-mail zien. Een genegeerd lid kan niet typen in de chatroom van het model. De negeerlijst vervalt niet en het model kan deze handmatig wijzigen door op de koppeling Opties en instellingen te klikken. Je kunt leden ook dempen. Hierdoor kunnen ze niet meer in de chatroom typen. Gedempte gebruikers mogen in de chatroom blijven en de chats bekijken, alleen kunnen ze niet typen. Modellen kunnen hun Mute-lijst wijzigen via de koppeling Opties en instellingen.

Dempen versus negeren

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen gedempte en genegeerde gebruikers. Een gedempte gebruiker kan nog steeds een PM naar het model sturen, MFC-mail naar het model sturen en het model een tip geven en zijn Tip-notitie wordt weergegeven in de Chat Room. Een genegeerde gebruiker heeft de mogelijkheid daartoe niet. Als een gedempte gebruiker in de chatroom probeert te typen, ontvangt hij een melding, dat hij gedempt is. Een genegeerde gebruiker wordt niet daarvan op de hoogte gesteld.

Je bent even weg van je plek  

Het kan best voorkomen, dat je als model je werkplek tijdelijk moet verlaten. Misschien moet je een speeltje erbij halen of even een sanitaire stop maken. In dit geval kun je op afwezig klikken om in de Afwezig-modus te worden geplaatst, waardoor de video- en audio feed van je webcam tijdelijk wordt geblokkeerd, en een bericht met de tekst "Dit model is tijdelijk afwezig" wordt weergegeven voor leden. De openbare chatroom van het model blijft gelukkig onaangetast en ze kan nog steeds deelnemen aan de chat. Nadat een privéshow of groepsshow is afgelopen, wordt het model automatisch in de modus Afwezig gezet. De Afwezig-status mag alleen worden gebruikt als het model 5 minuten of minder weg zal zijn, anders is het beter om op Stop webcam te klikken of de software te sluiten.

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden