De MyFreeCams Basistour

Dit kun je allemaal doen

De MyFreeCams Basistour
11 februari 2021

Een ieder, die gebruik wenst te maken van de diensten van MyFreeCams wil natuurlijk weten waarvoor zij terecht kunnen op de site, hoe het aanmeldproces in elkaar zit, hoe ze in contact kunnen komen met modellen, welke opties zij ter beschikking hebben bij het chatten en veel meer. In dit artikel krijg je een basistour van al deze zaken. Hierdoor kun je veel effectiever gebruik maken van de diensten van de site als je je eenmaal hebt geregistreerd als nieuwe lid. 

Het kiezen van een gastnaam en inloggen als MFC lid 

Als je voor het eerst een bezoekje brengt aan de site, dan wordt je gekwalificeerd als een gast. Als gast kun je door de site bladeren, de modellen bekijken en de chatrooms zien. Echter laten de modellen je nog niet chatten in de meeste chat kamers. Gasten kunnen gelukkig gratis lid worden door op Gratis registratie te klikken en een gratis ledenaccount aan te maken.

Zodra je je leden account hebt aangemaakt, kun je inloggen en de site echt verkennen. Je zult merken, dat de rechterkant van de site nu je menu is, waar je je online vrienden en modellen kunt zien, privéberichten kunt bekijken en toegang kunt krijgen tot tientallen nieuwe functies. Nu worden al je instellingen en voorkeuren opgeslagen wanneer je ervoor kiest om naar de site terug te keren. (meer persoonlijke menu functies)

Pop-up chatrooms en grotere video’s 

Op de site heb je de mogelijkheid om op de avatar van je favoriete model te klikken om haar chatroom binnen te gaan. Om meerdere chatrooms tegelijkertijd te bekijken, kun je gerust klikken op de "Popup" -links om chatrooms in nieuwe vensters te openen. Er is gelukkigerwijs geen limiet aan het aantal chatrooms, dat je tegelijkertijd kunt gebruiken.

Voor een grotere video kun je links onder de video klikken. Hierdoor pas je het formaat van je video aan, of rek je het videogedeelte naar rechts uit om de video groter te maken en de chatroom kleiner. Je kunt ook elke webcam openen in een privébericht venster (PM) en het formaat van dat venster wijzigen om de video groter of kleiner te maken. Dubbelklik op een video feed om direct naar volledig scherm te gaan.

Modellijst verbergen

Je kunt er verder ook voor zorgen om je modellenlijst te verbergen (meer over modellen lijsten). Hiervoor dien je op link Verbergen te klikken welke je aantreft in de rechterbovenhoek van de modellenlijst, die onder elke chatroom verschijnt. Hierdoor heb je veel extra ruimte voor de webcam en chatroom.

Privé berichten & MFC- mail 

Als gebruiker van de site heb je de mogelijkheid om instant privéberichten (PM's) naar modellen en andere leden op MFC te sturen. Wanneer je iemand als vriend toevoegt, dan zie je deze in de rechter Sidebar in je online vriendenlijst. Je kunt dan op hun naam klikken om ze een PM te sturen.

Bovenaan elk PM-venster zie je namelijk een aantal opties, waaronder een om webcam(s) te bekijken.

Zo kun je de webcam van een model rechtstreeks in het PM-venster bekijken, zelfs als je niet in de chatroom bent. Dit is ook de meest populaire functie van de site. 

Je hebt verder de mogelijkheid om je privébericht venster te slepen en het formaat te wijzigen om de video en chat groter of kleiner te maken. Je kunt zelfs op Chat verbergen klikken om jezelf meer ruimte te geven, of te dubbelklikken op de video om een volledig scherm weer te geven.

Voor langere berichten kun je gebruik maken van de MFC Mail, die je kunt openen vanuit je zijbalk. (meer over mailen)

Je ziet een kleine indicator wanneer er een nieuwe ongelezen MFC-mail op je wacht.

Rijke chat & Emoticons (smileys) 

De leden en modellen hebben de mogelijkheid om aangepaste lettertypen te hanteren bij het chatten. Niet alleen de lettertype, maar ook de kleuren en stijlen kunnen aangepast worden en verder in de tekst gebruikt worden. In chatrooms, PM's en zelfs vriendenlijsten wordt je naam weergegeven in de stijl, die je selecteert (in je persoonlijke opties bovenaan je persoonlijke werkbalk).

Je kunt als gebruiker verder duizenden aangepaste emoticons gebruiken door op de smiley aan de rechterkant van een chatroom of PM-venster te klikken. Je kunt zelfs je eigen emoticons indienen om toe te voegen aan de MFC-collectie en andere leden en modellen kunnen ze ook gebruiken. 

Afbeeldingen in chatrooms

Je kunt ook elke afbeelding op internet in elke chatroom invoegen door op het kleine afbeelding logo aan de rechterkant van de chatroom of PM-tekstinvoer te klikken. Blader door duizenden afbeeldingen, die al door andere leden en modellen in de bibliotheek zijn ingediend en leer de snelkoppeling codes om ze snel te kunnen gebruiken. 

Je profiel aanmaken en aanpassen 

Sluit je aan bij de meeste van de leden en modellen van de site door een profiel aan te maken met behulp van de links bovenaan je menu. Je kunt met je profiel foto's uploaden, je interesses delen, op andere profielen posten en veel nieuwe vrienden maken onder de leden en modellen. Je hebt ook de mogelijkheid om elke kleine detail van je profiel aan te passen. 

Nadat je je profiel hebt aangemaakt, heb je een persoonlijke homepage op MyFreeCams. Je vrienden en modellen kunnen berichten achterlaten op je profielmuur, je foto's bekijken en contact met je opnemen via MFC Mail.

Aangepaste modellenlijst

De krachtigste functie van de site is het hebben van de mogelijkheid om je modellijst volledig aan te passen. Je kunt klikken op de link Instellingen bovenaan de modellijst om te selecteren hoe je de modellijst voor jezelf wilt organiseren. Je kunt wijzigen welke modellen worden weergegeven, in welke volgorde en vrijwel al het andere.

Speciale MyFreeCams kenmerken

De lounge

Alle premium leden hebben toegang tot een speciale kamer genaamd de Lounge. Het is een kamer alleen voor leden waar je speciale bedieningselementen kunt gebruiken om live modellen te bekijken terwijl je met andere leden chat.

De archieven

Al je chat-tekst, zowel in chatrooms als in privéberichten, wordt opgeslagen in je privé archieven, zodat je deze op elk moment kunt terugkijken. Al je privé shows worden ook opgenomen en kunnen op elk moment helemaal gratis worden bekeken. Je privé shows zijn van jou om voor altijd te bewaren.

De privé galerij

Premium-leden krijgen een speciale bonus genaamd de privé galerij, die je kunt openen in je persoonlijk menu. De galerij bevat willekeurige foto's van willekeurige modellen van shows op deze site. Hoe langer je lid bent, hoe meer foto's je te zien krijgt. 

Model Meldingen

Je kunt verder persoonlijke model meldingen instellen. Je zult dan een e-mail toegezonden krijgen op het opgegeven e-mail adres wanneer je favoriete modellen online zijn.

Genoeg gelezen, op naar de modellen!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden