Alles wat je moeten weten over de MyFreeCams Model list

Alles wat je moeten weten over de MyFreeCams Model list

Maar ook over bijvoorbeeld de MFC CamScore

Alles wat je moeten weten over de MyFreeCams Model list
3 februari 2021

De MyFreeCams Model List is namelijk de lijst met modellen op de startpagina of onder een chatroom. Alleen onlinemodellen verschijnen op deze lijst. Wat moet je weten over deze lijst? 

 • De link ‘Instellingen’ is de meest belangrijke functie op de site, aangezien deze je persoonlijke modellijst aanpast en sorteert.
 • Het zoekvak doorzoekt alle online modellen op gebruikersnaam, onderwerp, modeltag en nieuwsfeedpost.
 • De link Nieuwe modellen zal alleen nieuwe modellen tonen, je kunt zelf wijzigen wat "Nieuw" betekent in de link Instellingen.
 • De link ‘Previews’ toont je verder een actuele momentopname van de kamer van elk model in plaats van de avatar.
 • De Pauzekoppeling pauzeert het automatisch vernieuwen van de lijst. Je kunt zelf op het vernieuwingspictogram ernaast klikken om de lijst handmatig te vernieuwen.

Modellen kunnen in verschillende kleuren worden gemarkeerd. Als je klikt op het tabje "Instellingen", dan kun je zien wat elke gemarkeerde kleur betekent.

 • Roze: op je vriendenlijst.
 • Groen: "Model dat je misschien leuk vindt" op basis van je invoer.
 • Blauw: een van de meest populaire kamers.
 • Oranje: een van de trending rooms.
 • Grijs: een van je onlangs bezochte kamers.
 • Perzik: op je lijst met modellen met bladwijzers.
 • Geel: het model, dat je momenteel bekijkt.

Wat betekenen de links welke verschijnen onder de avatar van elk model? 

 • Chat brengt je naar de chatroom van het model.
 • Pop-up opent de Chat Room in een pop-up venster.
 • PM opent een privéberichtvenster, met webcam.
 • Profiel opent het profiel van het model.
 • Menu opent het menu van het model, dat veel nuttige links en informatie bevat.

Het is ook goed om te weten, dat er belangrijke kenmerken zijn aan de avatar van elk model. Je kunt hiervoor de cursor in de rechterbovenhoek van een avatar plaatsen op het groene camerapictogram voor een voorbeeld van de feed, die voortdurend wordt bijgewerkt. Krijg je een gouden of zilveren kroon te zien, dan betekent dit, dat het model eerder in de top drie van Miss MyFreeCams is geëindigd. Een New Model-tag betekent, dat ze nieuw is op de site. Daarnaast kunnen verschillende overlays op de avatar aangeven, het mogelijk gaat om een populaire kamer, trending kamer, een model dat je misschien leuk vindt, een aangepaste selectie en meer. Je kunt een volledige lijst hiervan zien in de link Instellingen bovenaan de modellijst. (hier kun je meer lezen over andere instellingen)

CamScore

Standaard wordt de modellijst van MyFreeCams geordend op CamScore. Leden kunnen deze volgorde wijzigen in hun modellijstinstellingen. CamScore wordt berekend op basis van de prestaties van elk model op de site gedurende een bepaalde periode en wordt continu bijgewerkt. Alle modellen beginnen namelijk met een CamScore van 1000, wat de gemiddelde CamScore is voor alle modellen op de site. De mediaan is ongeveer 700. Modellen kunnen hun CamScore verbeteren door meer tokens te verdienen.

Bovenaan de modellenlijst

In Modellijstinstellingen heb je de mogelijkheid om elk van de volgende groepen modellen bovenaan je modellijst te plaatsen. Als je meerdere groepen selecteert, worden ze geplaatst volgens de volgende prioriteit. Als een model in meer dan één groep valt, wordt ze in de groep met de hoogste prioriteit geplaatst.

 1. Vrienden met een bladwijzer (als een model zowel een vriend als een bladwijzer is)
 2. Vrienden
 3. Aangepaste selectie
 4. Modellen, die je misschien leuk vindt
 5. Meest populaire kamers
 6. Trending kamers
 7. Bladwijzers
 8. Groepsshows
 9. Privéshows
 10. Nieuwe modellen
 11. Top Miss MyFreeCams
 12. Modellen met opmerkingen

Vriendenlijst

Als MyFreeCams lid heb je de mogelijkheid om modellen en andere leden aan je vriendenlijst toe te voegen, waarna ze in je online vriendenlijst verschijnen wanneer ze online zijn. Je kunt dan klikken op hun gebruikersnaam om ze een privébericht te sturen. Je kunt ook op de avatar naast hun naam klikken om het menu te openen. Als je verder op het webcampictogram klikt, dan kun je een ​​privébericht met webcam openen. Je kunt de chatroom openen door te klikken op het ‘open deur’ pictogram. Een gesloten deur betekent, dat het model in een privéshow is; een gesloten deur met een slot erop betekent, dat het model in een TruePrivate Show staat; een gesloten deur met een "G" erop betekent dat het model in een groepsshow is. Daarnaast betekent een klokpictogram, dat het model momenteel afwezig is.

Als de naam van een model wordt weergegeven als online, maar er is geen deurpictogram en geen webcampictogram, betekent dit dat ze is aangemeld maar op dit moment haar webcam niet uitzendt. Ze kan misschien nog steeds PM's verzenden en ontvangen. Als de naam van een vriend geel is gemarkeerd, betekent dit, dat hij mogelijk een privébericht voor je aan het typen is.

Bladwijzers

Als MFC lid kun je namelijk modellen toevoegen aan je lijst met bladwijzers.

Modellen die bladwijzers zijn:

 • verschijnen met een perzikkleurige achtergrond op de modellenlijst; 
 • verschijnen standaard bovenaan de modellenlijst, hoewel je dit kunt wijzigen in de instellingen van je modellenlijst.

Je kunt verder boven in de zijbalk op het tabje ‘Aanpassen’ klikken en daarmede een paneel zichtbaar maken waarin je online bladwijzers worden weergegeven.

Vrienden met een bladwijzer

Modellen, die zowel vrienden als bladwijzers zijn, worden vrienden met bladwijzers genoemd en verschijnen aan het begin van je modellenlijst en bovenaan je vriendenlijst. Je kunt een ​​model toevoegen als een vriend met een bladwijzer, door haar eerst toe te voegen als een vriend en dan vervolgens te klikken in haar menu op toevoegen aan bladwijzers.

Sleepgedrag

Klikken en vasthouden van de gebruikersnaam of avatar van een model en deze vervolgens naar de volgende velden slepen, heeft een aantal effecten. Het betreft in deze de volgende effecten: 

 • In je vriendenlijst: de gebruiker wordt als vriend toegevoegd. Als het model een bladwijzer was, wordt de bladwijzer verwijderd omdat ze nu een vriend is.
 • In je bladwijzerlijst: het model wordt als bladwijzer toegevoegd. Als het model een vriend is, wordt de vriendstatus verwijderd omdat ze nu een bladwijzer is.
 • Om van een online modelvriend een vriend met een bladwijzer te maken: sleep haar gebruikersnaam naar het bladwijzerpictogram, dat de online vrienden met een bladwijzer scheidt van normale online modelvrienden. 
 • In de prullenbak, de tref je aan de onderkant van de lijst met vrienden / bladwijzers aan: De gebruiker wordt verwijderd als vriend / bladwijzer.
 • In de Chat Room: Je komt in de Chat Room van dit model.
 • In een Chat Room / PM-tekstvak: die gebruikersnaam wordt in de tekstinvoer ingevoerd.
 • In paneel onlangs bezochte kamers: dat model zal nu in de lijst verschijnen.
 • In modellen die je misschien leuk vindt Paneel: dat model is nu het invoermodel voor aanbevelingen

Nu naar MyFreeCams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden