MyFreeCams persoonlijke menufuncties

MyFreeCams persoonlijke menufuncties

en meer...

MyFreeCams persoonlijke menufuncties
1 februari 2021

Elk MyFreeCams lid zal merken, dat ze een scala aan persoonlijke menu functies ter beschikking hebben. Het is daarbij goed om te weten, dat alle links aan de rechterkant van de startpagina van MyFreeCams.com deel uitmaken van je menu of zijbalk. Sommige van deze functies zijn alleen beschikbaar voor Premium-leden, terwijl andere ook beschikbaar zijn voor Basic-leden of gasten. De Premium leden vallen onder de categorie leden, die een bepaald bedrag betaald hebben om die status te verwerven en de basis leden en of gasten zijn gebruikers, die niet of nog niet betaald hebben voor de diensten van de site (hier meer over tokens). Zij maken dus gebruik van de mogelijkheid om gratis de interessante cams van de site door te nemen. 

Lees hier meer: Hoe werkt MyFreeCams?

Zijbalkpanelen wijzigen 

Om je zijbalkpanelen te wijzigen dien je bovenaan de zijbalk op het tabje ‘aanpassen’ te klikken. Je kunt er dan voor kiezen om je panelen te tonen, verbergen of de volgorde te wijzigen. Je hebt ook de mogelijkheid om op de +/- links te klikken aan de linkerkant van de sectietitels. Je kunt bijvoorbeeld klikken op "Menu" om elk paneel te minimaliseren of te maximaliseren.

‘Mijn rekening’ 

De webpagina ‘mijn account’ biedt toegang tot alle primaire opties en instellingen voor je account. Het is raadzaam om deze pagina tenminste één keer te lezen om alles te weten te komen wat je kunt veranderen. Hieronder staan ​​enkele van de functies, die vallen onder ‘mijn account’. 

Primair e-mailadres wijzigen

Je kunt je primaire emailadres wijzigen door een e-mail vanaf je huidige primaire e-mailadres te sturen naar [email protected]. Als je geen e-mail kan sturen vanaf je huidige primaire e-mailadres, dan kun je ook een kopie van je identiteitsbewijs met foto, welke door de overheid is uitgegeven e-mailen naar [email protected]

Gebruikersnotities

Je kunt verder opmerkingen over elk lid of model op de site opslaan en deze op een later moment bekijken. Het interessante van deze optie is, dat jij alleen deze aantekeningen kan zien. Niemand anders kan ze dus bekijken.

De notities zelf kun je op de volgende manieren toevoegen: 

  • vanaf de onderkant van elk privébericht venster met een lid of model, door op de link "Notities" te klikken; 
  • door gebruik te maken van de "/ note" Chat-opdrachten in een PM of chat room; 
  • je kunt klikken in het gebruikersmenu op notities toevoegen / notities bekijken.
  • je kunt klikken op de "Notities" -link onder aan je vriendenlijst, die ook laat zien hoeveel gebruikers online zijn van wie je notities hebt.

Er verschijnt namelijk een klein kladblok-pictogram naast elk lid of model als je er notities voor hebt. Klik op het pictogram om hun notities in de hoofdeditor van je kladblok te bekijken. Hier zijn een paar manieren waarop gebruikersnotities nuttig kunnen zijn:

  1. Voor het onthouden van feiten zoals verjaardagen.
  2. Voor het schrijven van beschrijvingen of tags over het lid of model, die je later kunt doorzoeken met behulp van de notes-zoekopdracht. Je kunt bijvoorbeeld "basketball" schrijven in de notes van elke gebruiker, die dit onderwerp leuk vindt, en later kan je "basketball" zoeken in de notes-zoekopdracht en het zal je laten zien over welke online gebruikers je deze notitie hebt geschreven.

Online model meldingen

Online model meldingen sturen je namelijk  een waarschuwing per e-mail of online geluid wanneer een door jou opgegeven model online komt. Ga  hiervoor naar in ‘Mijn account’ of "Persoonlijke opties" naar het gedeelte meldingen om deze optie in te stellen.

Persoonlijke opties

De pagina Persoonlijke opties bevat instellingen voor alles wat te maken heeft met interactie met andere gebruikers, chatrooms, privéberichten en het delen van je webcam. Het is raadzaam om deze pagina ten minstens één keer door te nemen om te weten wat je kunt veranderen.

Verborgen modellen

Als MyFreeCams lid heb je de mogelijkheid om modellen te verbergen, zodat ze niet langer op je modellenlijst verschijnen. Deze functie is alleen bedoeld om een ​​klein aantal modellen te verbergen, die je niet wilt zien. Met duizenden modellen op deze website zou het onpraktisch zijn om alle modellen, die je niet bevallen te verbergen. Daarom, als je ervoor probeert te zorgen, dat je modellenlijst alleen modellen toont, die je leuk vindt, moet je de modus "Alleen vrienden" selecteren of anderszins de instellingen van je modellenlijst wijzigen in plaats van te vertrouwen op de functie verborgen modellen.

Profielen

Alle MyFreeCams modellen en gebruikers kunnen aangepaste profielen maken met hun afbeeldingen, informatie, links, enz. Profielpagina's hebben hun eigen beoordelingen, vrienden en bewonderaars, en ze zijn over het algemeen erg leuk om door te bladeren. De profielpagina van een lid of model bevindt zich altijd op een URL zoals deze: http://profiles.myfreecams.com/Gebruikersnaam (zelf camgirl worden op MFC? Lees hier dan meer)

Je kunt je eigen profiel op elk moment bekijken of bewerken door op de link rechtsboven in je scherm in je persoonlijk menu te klikken. Het is altijd verstandig en logisch om geen pornografisch of ongepast materiaal te plaatsen op je eigen profiel of op de profielen van andere modellen of leden. Plaats geen spam of irritante inhoud op je profiel of de profielen van anderen. Plaats ook niet hetzelfde op meerdere profielen, dit wordt overigens als spam beschouwd. Als je een van deze dingen doet, word je verbannen van de site. 

Vrienden introduceren 

Op deze cam site hebben gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen aan het Bring a Friend (BAF) -programma waar ze gratis tokens of premium-status kunnen verdienen door hun vrienden naar de site te verwijzen.

Als lid kun je gaan naar je Mijn account-pagina en vervolgens naar het gedeelte ‘een vriend meenemen’. Hier tref je dan de speciale URL-linkcode, die je aan je vrienden kunt geven. Als je vrienden een gratis account aanmaken op MyFreeCams.com of voor de eerste keer tokens kopen, krijg jij een beloning voor het introduceren van vrienden. Als je een premium lid bent, dan ontvang je 20 tokens als je vriend een gratis account aanmaakt, en vervolgens 200 tokens als je vriend de eerste keer tokens koopt. Als je een basis account hebt, ontvang je niets wanneer je vriend een gratis account aanmaakt, maar je wordt zelf wel gratis premiumlid wanneer je vriend voor de eerste keer tokens koopt.

Gelijk naar gratis webcams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden