MyFreeCams mogelijkheden

e- mail berichten, archieven, soorten shows en meer

MyFreeCams mogelijkheden
1 februari 2021

Op MyFreeCams zijn er premium leden alsook gebruikers met een basis lidmaatschap terug te vinden. Beiden leden hebben diverse mogelijkheden op deze cam site om tot het maximale te kunnen genieten van de verschillende cam shows welke geboden worden. Wat zijn nou de extraatjes waarmee je als lid veel meer kan op deze site? 

Nieuwsfeed

Met de nieuwsfeed functie kan elk premiumlid of model een kort bericht schrijven. Elk ander premium lid of model dat hen "volgt", kan dat bericht dan op zijn of haar eigen nieuwsfeed zien verschijnen. Je ontvangt namelijk automatisch nieuwsfeed updates van je vrienden, naast de gebruikers die je wilt volgen.

Lees hier meer: Hoe werkt MyFreeCams?

MFC Mail

De MFC Mail is een intern mailsysteem in je persoonlijke menu, dat je kunt gebruiken om langere berichten naar modellen en naar andere leden te sturen. Je MFC Mail-account slaat al je verzonden en ontvangen berichten op en je kunt zien of de ontvangers je berichten hebben bekeken. Hier zijn er ook verschillende kleurcodes van toepassing. (meer over je email wijzigen)

Kleurcodes 

  • Rij gemarkeerd geel: ongelezen
  • Rij gemarkeerd roze: offline tip, automatisch verzonden door MFC
  • Rij gemarkeerd groen: van een beheerder, officiële MFC-mail 
  • Gebruikersnaam is vet: van een vriend.
  • Gebruikersnaam gemarkeerd geel: de afzender is momenteel online.
  • Toont avatar vóór gebruikersnaam: van een model.

Indien je e-mailmeldingen zijn ingeschakeld, dan krijg je automatisch een e-mailmelding. Deze melding wordt verzonden naar het e-mailadres van je normale account als je in de afgelopen 24 uur nieuwe ongelezen MFC-mails hebt ontvangen. Deze e-mailnotificaties zijn niet direct en worden slechts één keer per dag verzonden als je nieuwe ongelezen MFC-e-mails hebt. Als de e-mailmeldingen zijn ingeschakeld en je toch geen bericht ontvangt, dan is het best om je spam map te controleren. 

Archieven

Al je privéshows worden automatisch opgenomen en voor altijd voor je opgeslagen op je Archiefpagina. Al je chats vanuit chatrooms en privéberichten worden ook automatisch voor je opgeslagen. Je kunt je chatarchieven en video's wissen met behulp van de aangeboden links, maar deze wijzigingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt, dus denk goed na voordat je deze acties uitvoert. Hoewel de beheerders van de site er alles aan doen om leden gearchiveerde opnames van hun privéshows en chats op de site aan te bieden, zijn archieven niet gegarandeerd en moeten archieven als een bonus- optie van de site worden beschouwd. Dit betekent, dat als een privéshow op de een of andere manier niet wordt opgenomen, of als de video op de een of andere manier beschadigd is en niet kan worden afgespeeld, je de tokens die aan de privéshow zijn uitgegeven niet terugbetaald kan krijgen. Het geld moet namelijk naar het model gaan voor haar verrichte diensten.  

Privé galerij

De privégalerij op MyFreeCams.com bevat willekeurige afbeeldingen van verschillende modellen uit hun privéshows. Het gaat dan alleen om dat van de modellen, die ervoor gekozen hebben om te worden opgenomen. 

Modeltags en lidtags

Elk model kan tot 16 verschillende trefwoorden of woordgroepen, de zogenaamde modeltags, over haar account schrijven. Vervolgens kan je op basis van deze tags in alle online modellen zoeken. Leden kunnen ook tags over zichzelf schrijven. Deze tags worden dan vermeld in Member Tags.

Modelonderwerpen

De kameronderwerpen van elk model op de site worden per woord uitgesplitst en opgenomen in een gigantische woordwolk. Dit wordt ook wel ‘modelonderwerpen’ genoemd. Je kunt hier klikken op een woord om alle onderwerpen te zien van op dat moment online zijnde modellen, die dat woord bevatten.

Standaard worden alleen woorden weergegeven, die in meer dan één modelonderwerp voorkomen. Maar je kunt het wijzigen om "Alle woorden" weer te geven voor een volledige lijst.

Modellen die je misschien leuk vindt

Op basis van de miljoenen interacties, die leden en modellen met elkaar hebben op MyFreeCams.com, kan het MFC- systeem nauwkeurig raden welke andere modellen je misschien leuk vindt. Dit kan een erg handig hulpmiddel zijn om snel modellen te vinden, die je graag bekijkt.

Je kunt op de volgende manieren gebruik maken van deze functie. 

  1. Persoonlijke menukoppeling: Je kunt hier klikken op de koppeling Modellen die je misschien leuk vindt om een ​​nieuw venster te openen waarin je model (len) kunt invoeren, die je leuk vindt.
  2. Modellen, die je misschien leuk vindt Sectie: Als je je in de chatroom van een model bevindt, dan zie je rechtsonder in je scherm ook andere modellen, die je misschien leuk vindt.
  3. Bovenkant van de modellenlijst: Je kunt je voorkeuren voor je modellenlijst zo instellen, dat wanneer je je in de kamer van een model bevindt, andere modellen, die je misschien leuk vindt bovenaan je modellenlijst verschijnen. Je kunt daarbij aangeven hoeveel modellen worden getoond, die minimaal 20% overeenkomen. Ze hebben een groene achtergrond en een duim omhoog-pictogram. Als je op het pictogram klikt, wordt het volledige pop-upvenster Modellen die je leuk vindt geopend. De modellen die je misschien leuk vindt, worden NIET weergegeven als je modellenlijst naar beneden wordt gescrold.

Ledenkamers

Premium-leden kunnen chatrooms starten, net als modellen. Stel gewoon een onderwerp in, selecteer wie er mag deelnemen en andere instellingen. Kamers kunnen de webcamfeed van de oprichter van de kamer bevatten of video in loungestijl, wat betekent, dat de kamerleden elk model op de site kunnen bekijken terwijl ze chatten in de aangepaste Ledenkamer.

Start mijn webcam

Je kunt op elk moment je eigen webcam aanzetten en deze geheel gratis delen met modellen of andere leden. Klik gewoon op de link ‘Mijn webcam starten’ in je persoonlijk menu en vergeet niet je voorkeuren in je "Persoonlijke opties" te bewerken om in te stellen wie je webcam mag bekijken.

Privacyverklaring

De beheerders van de site doen er alles aan om de privacy van de leden te beschermen. Als je webcam actief is, kunnen alleen de mensen,  die je toegang hebt gegeven, je bekijken. Zelfs de beheerders van deze website hebben GEEN toegang tot je webcam en je wordt niet opgenomen. Als je problemen hebt, neem dan de Technische Help-pagina op Webcams voor Leden door, die een stapsgewijze uitleg bevat voor het starten en het oplossen van problemen met deze functie.

Nu naar MyFreeCams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden