Wat je kunt met MFC tokens

Wat je kunt met MFC tokens

Je kunt soms ook gratis tokens krijgen!

Wat je kunt met MFC tokens
6 januari 2022

MyFreeCams is een geweldige site voor iedereen die wil genieten van de leukste en heetste cam shows. De site bestaat uit verschillende modellen van over de gehele wereld en bevat een geweldige interface.

Zoals veel sites met sekscams, heeft MyFreeCams zijn eigen privé valuta, de zogenaamde MyFreeCams-tokens. In plaats van contant geld te gebruiken, kan je bundels van tokens kopen om de beste waarde voor je geld te krijgen.

Deze tokens worden gebruikt om privé-chatrooms te betreden, groepsshows te bekijken en privé shows te bespioneren. Je kunt de tokens ook gebruiken om tips te geven aan je favoriete model tijdens gratis shows.

Hoeveel ben je kwijt aan MyFreeCams-tokens?

Het aanmaken van een MyFreeCams-account is eenvoudig en gratis. Meld je gewoon aan met een e-mailadres en maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Er zijn veel gratis opties op MyFreeCams, maar zonder tokens ben je alleen beperkt tot wat de modellen aanbieden in de gratis chat. 

Er is veel gratis content op myfreecams, dus als je wilt zien wat de modellen van plan zijn, kijk dan op de site. Zonder tokens kun je al veel maar er zijn wat beperkingen. Met een gratis account kan je wel shows zien, maar bijvoorbeeld niet chatten. Met een premium-account, dat je krijgt nadat je de eerste keer tokens hebt gekocht, heb je toegang tot alle functies van de site.

Sommige modellen blokkeren gratis gebruikers in hun chatrooms, dus als je met ze wilt chatten, moet je hen betalen met tokens. 

MyFreeCams accepteert de meeste grote creditcards en betaalpassen. Ook zijn er, in tegenstelling tot de meeste andere websites, geen extra kosten voor het gebruik van PayPal. De prijzen van de verschillende takenpakketten zien er als volgt uit: 

Takenpakket kost dollars/token

  • 200 tokens $ 19,99 ~ $ 0,10 per token
  • 500 tokens $ 49,99 ~ $ 0,09 per token
  • 900 tokens $ 74,99 ~ $ 0,08 per token
  • 1875 tokens $ 149,99 ~ $ 0,08 per token

Premium-gebruikers hebben toegang tot alle MyFreeCams-functies, waaronder: chatroom, privébericht bord en meer. Ze krijgen ook speciale aanbiedingen, zoals verlaagde tarieven. Deze gebruikers kunnen ook tokens kopen voor een lage prijs van $ 0,1 per token en vervolgens geld overboeken naar een bankrekening voor een hoger bedrag.

MyFreeCams is een geweldige plek om naartoe te gaan als je van plan bent de meeste of zelfs al je tijd aan gratis chats door te brengen. De site geeft de artiesten ook een eerlijk tarief, wat betekent dat je kunt rekenen op spannende expliciete shows. 

Hoe kan ik gratis MyFreeCams-tokens krijgen?

Over het algemeen moet je MyFreeCams-tokens met echte dollars kopen om de Premium-status te krijgen. Er is ook een manier om tokens te krijgen zonder geld uit te geven. Om een ​​gratis account aan te maken, ga je naar Mijn account en ga je naar het gedeelte 'Bring a friend'. Daar kun je een speciale URL krijgen welke je kunt delen met vrienden. Bij het aanmaken van een account met deze link kun je dan in aanmerking komen voor gratis tokens. 

Als je een premium gebruiker bent, krijg je 20 tokens voor elke doorverwezen gebruiker en 200 extra tokens voor de eerste keer dat ze een aankoop doen. Als je een gratis gebruiker bent, maakt elke doorverwezen gebruiker die een aankoop doet je onmiddellijk een premium gebruiker.

Dit betekent dat als je de URL naar 10 vrienden stuurt, de eerste 10 mensen die zich aanmelden je een premium-status geven en ook nog gratis tokens. 

Als je rijke vrienden hebt, kun je ook profiteren van hun aankopen. Bovendien ontvang je met het Premium-lidmaatschap ook verschillende voordelen, zoals groeps chat en de mogelijkheid om cadeaus voor hen te kopen.

Let op: Als iemand suggesties heeft voor het verkrijgen van MyFreeCams-tokens via een andere plek dan MFC zelf, ga daar niet op in, want het is geen legitieme website. Er zijn GEEN legitieme methoden om op een andere manier tokens van deze site te krijgen dan via de site zelf. 

Zonder te betalen kan je tokens krijgen zonder dat je hoeft te werken. In ruil voor elk token dat je verdient, krijgen modellen $ 0,05 betaald.

Wat kan ik kopen met mijn tokens op MyFreeCams?

Tokens worden gebruikt om deel te nemen aan privé- of exclusieve video shows, waarbij de meisjes per minuut worden betaald. Tijdens deze shows kan je het model al je vragen of verzoeken stellen. Er zijn ook tokens die in openbare shows kunnen worden gebruikt om de show te complimenteren of te bevorderen.

In openbare shows kun je minimaal 1 token per keer fooi geven, maar er is geen bovengrens. Meer intieme ervaringen kunnen vaste kosten hebben. In het onderstaande zie je geschatte kosten. Deze kunnen variëren en zijn afhankelijk van het model en het tijdstip van de dag. Als je naar een pornoster kijkt, kunnen je tarieven variëren.

Toon Type Tokens/Min Geschatte Kosten

  • Groepsshow 10, $ 0,8 - $ 1
  • Spionageshow 20, $ 1,6 - $ 2
  • Privéshow 60, $ 4,8 - $ 6
  • Echte privéshow 80, $ 6,4 - $ 8

Groepsshows zijn exclusief, en deze kunnen meestal maar door een paar mensen worden bekeken. Met andere woorden, ze hebben meerdere kijkers. Als het model haar doel niet haalt, krijg je je geld terug. Dit is een deal zonder risico.

Privéshows zijn voor jou en het meisje van je keuze, en zijn niet beschikbaar voor het publiek. Zolang het meisje in is voor wat je haar vraagt, zul je een goede tijd hebben. Je hebt geen interactie met het model in de openbare chatroom of je regisseert de actie tijdens een privé sessie. Je kunt dan alleen en live genieten van het model. 

De ultieme show die niet kan worden bespioneerd, wordt True Private genoemd. 

MyFreeCams is dus een geweldige manier om al dan niet met tokens te genieten van leuke modellen, spannende cam shows en veel meer. 

Gelijk naar gratis webcams!

Reacties

Ik heb nog nooit via de nederlandse site deze vraag gesteld wel via de engelstallige site maar ik kan geen tokens meer kopen omdat ik niet meer een creditcard gebruik en ook niet meer kan gebruiken en ik weet ook niet hoe ik nu tokens kan kopen via de site Mfc want dat is in het engels en je kunt niet via i-deal of paypall er worden maar 3 opties gegeven via Netbilling, CCBill en RocketGate daar kan ik niks mee en via Bank Wire Transfer werkt ook niet via mijn eigen betaalrekening en dat duurt uberhaupt veel te lang. Kunnen jullie svp uitleggen hoe ik het dan wel kan, wat jullie wel op de site laten weten dat het mogelijk is via ideal en paypall?????
In ieder geval wil ik graag melden dat ik al jaren gebruik mak van jullie diensten maar het laatste jaar is dat niet meer mogelijk om tks te kopen en ik ben een zeer tevreden klant graag hier antwoord op.

Ik hoop dat ik volledige uitleg krijg van jullie want op de buitenlandse site krijg ik geen uitleg als dat ze er mee bezig zijn na zoveel mailtjes ???

Met vriendelijke groet,

Frank Mulders

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden