Camgirl worden op MyFreeCams

Camgirl worden op MyFreeCams

Hoe werkt dit precies?

Camgirl worden op MyFreeCams
6 april 2021

Er zijn een aantal cam sites waar camgirls zich kunnen aanmelden om webcam shows te geven. MyFreeCams behoort daarbij tot één van de beste websites voor webcammodellen om te werken. Als koploper in de live cams-industrie sinds het begin van het genre, onderhoudt MyFreeCams een sterke en gestage gemeenschap van duizenden webcam modellen en miljoenen leden. Het primaire doel van deze site is om een levendige gemeenschap tussen camgirls en leden op te bouwen. 

MFC camgirls

Als webcammodel bij MyFreeCams heb je de mogelijkheid om letterlijk alles te doen wat je maar wilt tijdens je camshow. Je kunt chatten, dansen, spelletjes spelen en veel meer. Het enige wat van je verwacht wordt, is dat je je houdt aan de regels welke betrekking hebben op cam modellen. Verder is het goed om te weten, dat ervaring geen vereiste is om webcam model te worden. Je kunt jezelf, ondanks dat je misschien geen ervaring hebt, opwerken tot een van de beste cam modellen in de industrie. Verder betekent het werk van een webcam model niet, dat je verplicht bent uit de kleren te gaan. Jij bepaald zelf of je naakt wil optreden of niet tijdens je shows. Je kunt ook voorkomen, dat je cam profiel vanuit bepaalde locaties bekeken kunnen worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat vrienden of familie erachter zullen komen, dat je werkt als webcam model. MyFreeCams heeft vrijwel altijd plaats voor vrouwen tussen 18 en 45 jaar, die willen werken als webcammodel. Je hoeft verder geen cent uit te geven om je aan te melden als model bij MyFreeCams. Integendeel krijg je de mogelijkheid om geld te verdienen via deze cam site. 

Lees hier meer over: Hoe word je MyFreeCams camgirl?

Wat maakt MyFreeCams zo speciaal? 

Allereerst is het goed om te weten, dat je via MyFreeCams de mogelijkheid krijgt om meer geld te verdienen dan welke andere site dan ook. De site behoort niet alleen tot een van de grootste cam sites in de wereld, maar ook tot een van de populairste. De modellen op deze site krijgen het hoogste percentage in de branche wat neerkomt op meer dan 60% van elke dollar, die op de website wordt uitgegeven. Ook het bedrag welke door gebruikers en bezoekers wordt uitgegeven behoort tot een van de hoogste in de cam branche. Hetzelfde geldt ook voor de totale modelinkomsten alsook de gemiddelde inkomsten per model. De site is een enorme vriendelijke webcamgemeenschap met meer dan 20 miljoen leden, het is geen pornosite en de leden zijn over het algemeen respectvoller en interessanter.

Verder wordt aan modellen en leden de beste technologie geboden om optimaal te kunnen genieten van de diensten van deze cam site. Als model heb je altijd de controle over je chatroom en heb je honderden verschillende opties en instellingen om de site aan je wensen te laten voldoen. Modellen worden niet opgedragen wat ze wel of niet moeten doen op de site, je bent als model vrij om zelf je cam show in te richten met in acht neming van de regels welke gelden voor alle modellen. Als cam model bepaald je verder zelf hoe lang per dag en of week je werkt. Er is geen rooster of minimum aantal uren waaraan je moet voldoen. 

Wat heb ik nodig om te beginnen als webcam model?

Om als webcammodel te beginnen op deze site heb je zoiezo een dosis creativiteit en enthousiasme nodig. Daarnaast is het van belang om een windows / mac desktop- of laptopcomputer te hebben, een webcam, Internetverbinding met 5+ Mbps uploadbandbreedte, goede verlichting, een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, 1-3 foto's van jezelf en een foto waarop je je identiteitsbewijs vasthoudt. 

Hoe word ik uitbetaald?

Modellen worden voor de afgelopen 15 dagen op de 1e en 16e van elke maand uitbetaald, zonder vertraging. Het is de missie van de site om ervoor te zorgen, dat alle modellen zonder problemen worden uitbetaald. Als model kun je ervoor kiezen om uitbetaald te worden middels directe storting op je bank,

  • bankoverschrijving,
  • de post,
  • e- wallet- services
  • en andere alternatieve methoden zoals EPayServices en Webmoney..

Hoeveel geld zal ik verdienen?

Hoeveel je als model per keer verdient hangt uiteraard helemaal van jezelf af. De uitbetaling is afhankelijk van het aantal uren, dat je werkt en hoe succesvol je bent op de site. De topmodellen verdienen meer dan $ 50.000 per maand en veel modellen verdienen meer dan $ 10.000 per maand. Over het algemeen verdienen cam modellen met meer dan drie jaar ervaring tussen de $ 80 - $ 200 per uur. Een model met dit ervaringsniveau kan $ 1.000 + mee naar huis nemen van een volledige werkdag van 8 uur.

MyFreeCams.com betaalt meer dan 60% van alle bruto-inkomsten uit aan modellen. Exacte betalingsgegevens worden verstrekt tijdens de registratie. Andere webcamsites betalen modellen 20-50% en leggen verschillende inhoudingen, vergoedingen, vertragingen en minimale uitbetalingen op. Het is altijd de prioriteit van de site om modellen veel meer te betalen dan welke andere site dan ook. 

Hoe groot is MyFreeCams?

Het antwoord op deze vraag is ‘Reusachtig’. MyFreeCams.com is de grootste webcamgemeenschap op internet. Zodra je online gaat als model, heb je veel betalende leden in je kamer, die klaar staan ​​om met je te chatten en geld uit te geven. De site ontvangt meer dan 30 miljoen unieke bezoekers per maand, heeft meer dan 20 miljoen geregistreerde leden en meer dan 200.000 geregistreerde modellen. Het is één van de 1000 meest bezochte websites op internet en er wordt meer geld uitgegeven aan MyFreeCams.com dan aan enige andere webcamsite ter wereld. 

Hoe werkt het aanmeldingsproces?

Een ieder kan cam model worden bij MyFreeCams.com. Het registratieproces op de site is heel simpel en je kunt binnen enkele uurtjes beginnen met uitzenden. Om je te kunnen registreren dien je als eerst naar de startpagina van de site te gaan alwaar je het aanmeldformulier kan invullen. Na het aanmeldformulier ingevuld te hebben kun je het ter goedkeuring sturen naar de beheerders van de site. Nadat je aanvraag goed is gekeurd, ontvang je een e-mail met een link om je accountgegevens te voltooien.

Meer weten over het aanmeldingsproces op MFC? Leer hier meer: Het MyFreeCams model registratieproces

Meld je aan als model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden