MyFreeCams tokens

Alles wat je moet weten!

MyFreeCams tokens
15 januari 2021

Een ieder, die gebruik wenst te maken van de diensten van MyFreeCams kan geheel gratis lid worden van deze cam site. Er zijn geen adertjes onder het gras en er worden niet zomaar onvoorziene of extra kosten in rekening gebracht. Het enige waar je op deze site voor moet betalen is als je besluit tokens te kopen.  Alle aankopen betreffen eenmalige kosten, wat betekent dat je nooit meer dezelfde aankoop hoeft te betalen.

Het is goed om te weten, dat de site geen terugkerende kosten of andere misleidende factureringspraktijken hanteert. De site zelf biedt geen betaalde lidmaatschappen of abonnementen wat betekent, dat je niet het extra werk hebt om je account op te zeggen als je daar geen gebruik meer van wenst te maken. Er worden voor het overige geen extra kosten in rekening gebracht. De tokenpakketten van de site worden verder altijd voor dezelfde prijs verkocht.

  • 200 Tokens voor $19.99 (~$0.10 per token) (Free Upgrade naar Premium Status)
  • 550 Tokens voor $49.99 (~$0.09 per token) (Free Upgrade naar Premium Status)
  • 900 Tokens voor $74.99 (~$0.08 per token) (Free Upgrade naar Premium Status)
Lees hier meer: Hoe werkt MyFreeCams?

Schenken en betalen met tokens 

Gebruikers hebben de mogelijkheid op de site om tokens te schenken aan hun favoriete modellen of ze kunnen betalingen met tokens verrichten voor extra diensten waar zij gebruik van willen maken. Het verzenden van tokens betekent niets anders dan het overbrengen van een aantal tokens naar een model. Sommige leden schenken hun favoriete model graag tokens na een privéshow, terwijl anderen het model liever een fooi geven terwijl ze aan het chatten is voor simpele persoonlijke verzoeken of gewoon om aardig te zijn. Onthoud, dat het schenken van tokens niets verandert aan de regels voor wat modellen wel op de site mogen doen, met name in de openbare chat. Fooien zijn cadeaus, dus als je een fooi stuurt naar een model is het niet de bedoeling, dat je dan achteraf weer iets terug verwacht van haar. Dat is niet eerlijk voor het model. In de meeste gevallen is het voor het overige niet mogelijk om geschonken tokens terug te betalen. 

Bij het schenken van tokens heb je verschillende opties waar je gebruik van kunt maken. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je tip te laten zien in de openbare chatroom. Je kunt met weergave van je gebruikersnaam of anoniem tokens schenken aan een model. Als je niet aanvinkt, dat de geschonken tokens te zien moeten zijn in de chatroom, dan wordt de schenking ook niet vermeld. Je hebt verder ook de optie om een bericht te sturen naar het model. Je geschonken tokens zullen dan samen met je bericht verstuurd worden naar het model. Je kunt ook in dit geval ervoor kiezen om je bericht wel of niet weer te laten geven in de chatroom. Je hebt verder de mogelijkheid om meerdere opeenvolgende fooien te verzenden naar je favoriete model. Dit kun je doen door te klikken op de link: ‘Klik hier om te bevestigen en nogmaals fooi te geven’. Je hebt de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de chatroom of Privé bericht een fooi te geven door / fooi in de chat te typen, uitgelegd met andere Chatcommando's. 

Beloningspunten verdienen 

Gebruikers hebben de mogelijkheid om op MyFreeCams ook nog beloningspunten te verdienen. Voor elke 10 tokens, die je koopt ontvang je bijvoorbeeld 1 beloningspunt. Naarmate je meer beloningspunten krijgt, worden bepaalde opties en functies op de website toegankelijk voor jouw account. Daarnaast wordt zoveel als mogelijk getracht om je voorrang te geven bij persoonlijke ledenondersteuning voor elk probleem dat zich voordoet. Modellen kunnen het totaal van je beloningspunten zien, tenzij je het verbergt in de privacy instellingen. Je beloningspunten vervallen nooit en worden nooit opgebruikt. Beloningspunten kunnen echter niet worden overgemaakt naar een andere gebruikersnaam, zelfs niet als deze van jou is. 

Tokens worden niet weergegeven 

Als je tokens koopt met een creditcard, worden deze binnen enkele minuten op je account bijgeschreven. Mogelijk moet je vernieuwen of opnieuw laden om het nieuwe tokenbedrag te zien in je account. In zeldzame gevallen komt het voor, dat je je cachegeheugen en cookies moet wissen en opnieuw moet inloggen om de aangekochte tokens te kunnen zien. Het is ook best mogelijk, dat je aankoop niet succesvol is geweest of dat je creditcard is geweigerd. Voor elke succesvolle aankoop ontvang je een aankoopbevestiging per e-mail. Als je de aankoopbevestiging hebt ontvangen, maar nog steeds geen tokens hebt ontvangen, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van deze site. 

Te veel betaald?

De prijzen, die je in rekening wordt gebracht voor tokenpakketten worden duidelijk vermeld en er worden nooit extra kosten in rekening gebracht. Het komt heel zelden voor, dat klanten op hun bankafschrift zien, dat er een hoger bedrag in rekening is gebracht, dan de geboekte prijs. Dit kan een van de volgende redenen hebben: 

  • De hogere prijs op het bankafschrift is de autorisatie en niet het verrekende bedrag. Soms autoriseren betalingsverwerkers kaarten voor iets meer dan het transactiebedrag, maar dan wordt de definitief verrekende afschrijving na een paar dagen als het juiste bedrag weergegeven. 
  • Sommige creditcards, en vooral debetkaarten, kunnen verschillende extra transactiekosten in rekening brengen, die worden weergegeven als een hoger transactiebedrag. 
  • Als je je buiten de Verenigde Staten bevindt of een aankoop doet in een andere valuta dan de Amerikaanse dollar, kan de betalingsverwerker een toeslag in rekening brengen voor de valutaomrekening.

Als het toch zo mocht zijn, dat je een hoger bedrag moest betalen, dan het geboekte bedrag, dan is het raadzaam om bij een volgende aankoop een andere betalingsprocessor te gebruiken of een andere creditcard. 

Token terugbetalingen 

Op MyFreeCams is het best mogelijk, dat je een tokenterugbetaling ontvangt. Deze symbolische restitutie kan verleend worden als er technische problemen waren en de site je tokens heeft ingehouden en bij onvoldoende privéshows. Deze vorm van restitutie wordt niet verleend als je zelf tokens hebt geschonken aan een model, of als je hebt betaald voor groeps- en spionage shows. 

Geldterugbetalingen 

Als je voldoende tokens in je account hebt, kan de site elke aankoop, die in de afgelopen 30 dagen is gedaan, terugstorten op je creditcard, die is gebruikt om die aankoop te doen, tot een maximum van $ 1000. Als onderdeel van de 100% tevredenheidsgarantie van de site kunnen nieuwe leden, die niet tevreden zijn met de diensten van de site, binnen 30 dagen na aankoop contact met de klantenservice van MyFreeCams opnemen voor een volledige terugbetaling, zolang ze niet meer dan 200 munten hebben gebruikt.

Gelijk naar gratis webcams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden