Reviews van deze auteur

reacties:

Ik heb nog nooit via de nederlandse site deze vraag gesteld wel via de engelstallige site maar ik kan geen tokens meer kopen omdat ik niet meer een creditcard gebruik en ook niet meer kan gebruiken en ik weet ook niet hoe ik nu tokens kan kopen via de site Mfc want dat is in het engels en je kunt niet via i-deal of paypall er worden maar 3 opties gegeven via Netbilling, CCBill en RocketGate daar kan ik niks mee en via Bank Wire Transfer werkt ook niet via mijn eigen betaalrekening en dat duurt uberhaupt veel te lang. Kunnen jullie svp uitleggen hoe ik het dan wel kan, wat jullie wel op de site laten weten dat het mogelijk is via ideal en paypall?????
In ieder geval wil ik graag melden dat ik al jaren gebruik mak van jullie diensten maar het laatste jaar is dat niet meer mogelijk om tks te kopen en ik ben een zeer tevreden klant graag hier antwoord op.

Ik hoop dat ik volledige uitleg krijg van jullie want op de buitenlandse site krijg ik geen uitleg als dat ze er mee bezig zijn na zoveel mailtjes ???

Met vriendelijke groet,

Frank Mulders