MyFreeCams Algemene functies en meer

MyFreeCams Algemene functies en meer

Zoeken, chatroom en afbeeldingen

MyFreeCams Algemene functies en meer
3 februari 2021

Als je gebruik maakt van de diensten van MyFreeCams, zul je als gratis en ook als betaald lid merken, dat de site een aantal algemene kenmerken en functies bezit waarvan je als lid gebruik kan maken. In dit artikel wordt er dan ook een uiteenzetting gedaan van alle algemene functies waarvan een ieder gebruik kan maken, het doet er dan niet toe of je gratis of betaald lid van de site bent. 

De zoekfunctie 

Op MyFreeCams kun je als lid gebruik maken van de handige zoekfunctie van de site. Bovenaan de modellijst staat namelijk een zoekvak waarin je online kunt zoeken naar gebruikersnamen van modellen, chatrooms, modeltags en nieuwsfeeds. Als je bijvoorbeeld op "blond" zoekt, dan worden alle online-modelgebruikersnamen, chatrooms, modeltags en nieuwsfeed berichten geretourneerd, die het woord "blond" bevatten. Je kunt ook gebruik maken van booleaanse operatoren zoals AND, OR en NOT voor geavanceerde zoekopdrachten. 

Chat room

De chatroom is de belangrijkste plek waar leden en modellen met elkaar communiceren. Op de startpagina van MyFreeCams kun je bijvoorbeeld op de foto van een model klikken om haar chatroom binnen te gaan. Veel modellen staan ​​gasten of basisleden niet toe om in hun kamers te chatten. Premium-leden kunnen in elke chatroom chatten. (meer over tokens)

Video speler

Om de instellingen werkbalk weer te geven, dien je je muisklik aanwijzer te plaatsen op de video of je kunt daar op tikken. Het video protocol kan worden gewijzigd via het tandwielmenu.

HLS + adaptieve bitsnelheid met naadloze omschakeling

  • + werkt goed, zelfs met slecht internet
  • hogere latentie, 5 seconden
  • LL HLS + lagere latentie (3 seconden)
  • slechts één bitsnelheid: 2,0 mbps
  • gevoeliger voor netwerkproblemen
  • WebRTC + laagste latentie, <2 seconden
  • slechts één bitsnelheid: 2,0 mbps
  • gevoeliger voor netwerkproblemen

Mensen in de ‘chat room’ 

Alle MFC-gebruikers in de chatroom worden weergegeven in de gebruikerslijst. De volgorde is: modellen, je vrienden, recente tippers, premiumleden en basis leden.

Recente Tippers zijn namelijk leden, die een bedrag aan het model hebben getipt tijdens de huidige chatsessie en de kamer niet hebben verlaten.

Denk maar aan de recente tipper met:

  • het hoogste enkele punt
  • de hoogste totaal aantal fooien

Tijdens je chatsessie kan een speciale Emoji, geselecteerd door het model, plots naast je naam staan. Om privacy redenen verschijnen emoji's alleen voor openbare tips. Als de gebruiker de kamer verlaat, staat de gebruiker niet meer in de lijst met recente tipper en heeft hij niet langer een speciale emoji naast zijn naam.

Chat afbeeldingen

Je kunt afbeeldingen in de chat voegen door op het afbeelding pictogram aan de rechterkant van het tekstinvoervak ​​van een chatroom te klikken, naast het smiley-pictogram en de verzendknop. Je kunt ook gewoon de URL van de afbeelding rechtstreeks in de chat invoeren. Als je bijvoorbeeld het Google-logo wilt invoegen, voer je de volgende URL in: https://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif

Je dient dus het volledige adres of de volledige URL in te voeren, altijd beginnend met "https: //" en altijd eindigend met een juiste afbeelding extensie zoals .gif of .jpg of meerdere andere.

Het is uiteraard niet de bedoeling, dat je ongepaste, pornografische, gewelddadige, aanstootgevende, verstorende of auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen plaatst in de chat. Plaats ook niet keer op keer foto’s of foto's, die niet relevant zijn, of die de stroom van de chat verstoren of de leden van de chat irriteren. De bedoeling van deze functie is dat een ieder meer plezier kan beleven op MyFreeCams en zich ook als zodanig kunnen uiten. Als je misbruik maakt van deze chat functie, dan loop je de kans, dat je account opgeschort wordt door de beheerders van de site vanwege misbruik.

Chat-afbeeldingenbibliotheek

Op MyFreeCams is er ook een speciale Chat- afbeeldingenbibliotheek. Er zijn namelijk duizenden afbeeldingen, die leden hebben geüpload naar deze Chat-afbeeldingenbibliotheek. Ze hebben elk een snelkoppeling. Als je bijvoorbeeld ": lol" typt in een chatroom, dan zal die snelkoppeling, die afbeelding uit de afbeeldingenbibliotheek weergeven.

Verzenden naar de afbeeldingenbibliotheek

My Free Cam gebruikers kunnen nieuwe afbeeldingen naar de MFC-afbeeldingenbibliotheek verzenden. Je kunt daarbij gewoon de URL van de afbeelding, categorie en de voorgestelde snelkoppeling toevoegen (bijv. Lol wordt: lol). Zodra het is goedgekeurd, is je afbeelding voor iedereen beschikbaar om te gebruiken. Afbeeldingen in de bibliotheek mogen niet worden verwijderd of gewijzigd. Nadat je het hebt geüpload, is het niet langer van jou. Het is er dus voor iedereen om te gebruiken.

Het is dus daarom van belang om geen ongepaste of auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen te plaatsen, of afbeeldingen, die je niet permanent in de afbeeldingenbibliotheek wilt opnemen en voor altijd aan je gebruikersnaam wilt koppelen.

Persoonlijke bibliotheek

MyFreeCams leden hebben ook een eigen persoonlijke bibliotheek. Als je afbeeldingen vindt, die je leuk vindt en die je voor de toekomst wilt bewaren, dan kun je deze aan je persoonlijke bibliotheek toevoegen om ze sneller te vinden als je ze nodig hebt. 

Profielafbeeldingen

Wanneer je afbeeldingen naar je profiel uploadt, kun je die afbeeldingen automatisch in de chatroom gebruiken. Op de site zijn er speciale snelkoppelingen hiervoor. Dit zijn alleen je eigen afbeeldingen en anderen kunnen ze niet gebruiken.

Privéberichten met video

Op MyFreeCams hebben premium- leden de mogelijkheid om hun privéberichten of PM's naar modellen of andere leden te sturen. Je kunt de webcam ook rechtstreeks in het venster Privébericht bekijken door bovenaan op ‘Bekijk webcam’ te klikken. Pas de grootte van het venster aan om de grootte van de video te wijzigen. Je kunt daarbij meerdere PM’s open hebben, waarbij je in elke PM verschillende webcamfeeds bekijkt.

Probeer MFC nu!


Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden