Online veiligheid en leeftijdsverificatie op MFC

Online veiligheid en leeftijdsverificatie op MFC

Een veilige omgeving

Online veiligheid en leeftijdsverificatie op MFC
18 februari 2021

MyFreeCams.com is een online webcamnetwerk waarmee mensen van over de hele wereld kunnen communiceren via video, audio en online chat. Het doel van deze site is om een ​​vriendelijke en veilige omgeving te creëren waar volwassenen online plezier kunnen beleven. De beheerders van de site doen er alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je zorgeloos gebruik kunt maken van alle diensten van de site. In dit artikel wordt een uiteenzetting gegeven van de veiligheidsmaatregelen, die getroffen worden om gebruikers een fijne tijd te laten beleven op deze site. 

Leeftijdsverificatie van modellen

Alle modellen, die op deze website uitzenden, dienen ouder als 18 jaar te zijn. Voordat een model mag uitzenden, dient het model een door de overheid uitgegeven identificatiedocumenten met haar gezicht, naam en geboortedatum te overleggen en documenten te ondertekenen om de juistheid van de identificatiedocumenten en haar identiteit te verifiëren en bevestigen. Alle ingediende documenten worden beoordeeld door specialisten met jarenlange training in het opsporen van vervalsingen, en vervolgens dubbel gecontroleerd door onafhankelijke externe analyse. Zelfs nadat de documenten goedgekeurd zijn geworden en een model mag uitzenden, worden er routinematig momentopnames gemaakt en vergeleken met de foto op het identiteitsbewijs om ervoor te zorgen, dat het model, dat uitzendt altijd en onmiskenbaar dezelfde bevoegde persoon is. (meer over model worden)

Aanvullende monitoring van ongepaste inhoud

Zelfs in gevallen waarin wordt geverifieerd, dat modellen ouder zijn dan 18, zijn ze nog steeds onderworpen aan een aantal richtlijnen. Het is goed om te weten, dat modellen, die naar de mening van de getrainde beheerders van de site "er te jong uitzien" worden verwijderd. Verder mogen modellen zich op geen enkele manier presenteren als minderjarigen, inclusief maar niet beperkt tot: het veranderen van hun uiterlijk, bijvoorbeeld door het aanbrengen van te veel make-up, het dragen van onnodige beugels, pigtails, enz.). Ook het creëren van ongepaste gebruikersnamen, of deelnemen in op leeftijd gebaseerde fantasie- en of rollenspel is niet toegestaan. Modellen, die de aandacht op zichzelf vestigen omdat ze mogelijk jonger zijn dan 18 jaar lopen de kans ook verwijderd te worden van de site.  

Een van de kernprincipes van de site is om gebruikers op deze website niet te censureren Er wordt echter wel een uitzondering gemaakt voor elk onderwerp welke betrekking heeft op de wettelijke leeftijd van modellen en pedofilie in het algemeen. Chatlogs van gebruikers worden gemodereerd voor dergelijke ongepaste inhoud, en elke gebruiker, die onze regels overtreedt, wordt van de website verwijderd.

Nultolerantie

Op deze site wordt elke schending van het leeftijd gerelateerde beleid als schendingen van Zero-Tolerance beschouwd. Dit houdt in dat de overtreder (s) bij een eerste schending verwijderd en permanent van het MyFreeCams netwerk verbannen wordt of zal worden. 

Veiligheid van modellen online

De beheerders van de site doen er alles aan om ervoor te zorgen, dat modellen veilig online zijn. Dit is dan ook de reden waarom mannen zich om welke reden dan ook, niet mogen bevinden in dezelfde kamer als van het vrouwelijk model. Verder is obsceen en ongezond gedrag ten strengste verboden en alle modellen hebben altijd een directe manier om contact op te nemen met Model Support. De modellen op de site worden gecontroleerd om ervoor te zorgen, dat hun deelname gezond en plezierig is en dat de veiligheid van de leden online gegarandeerd is. Bezoekers van de site moeten 18 jaar of ouder zijn en de beheerders van de site ondernemen daarbij ook aanvullende stappen om te controleren of alle gebruikers de wettelijke leeftijd hebben om inhoud voor volwassenen te bekijken.

Veel van de modellen en leden delen de passie van de beheerders van de site voor een veilige en vriendelijke gemeenschap. Een eventuele overtreding van het veiligheidsbeleid wordt altijd gemeld en er worden altijd direct gepaste maatregelen getroffen.  (meer over regels en richtlijnen)

Hoe kun je de toegang tot MyFreeCams blokkeren

De beheerders van MyFreeCams verwelkomen graag verantwoordelijke en instemmende volwassenen op de site. Daarom wordt er ook alles aan gedaan om gebruikers de tools te geven om de toegang tot de website te beperken als ze dat nodig achten. De site wordt verder ook gelabeld met behulp van elke beschikbare labelstandaard om het vertrouwen in de site bij modellen als gebruikers te vergroten als te zijn een volwassen website bestemd voor het volwassen publiek. Dit betekent, dat eventuele filtersoftware de toegang tot de website gemakkelijk moet blokkeren als deze op je computer is geïnstalleerd en geactiveerd.

Je kunt ook de Internet Explorer Content Advisor gebruiken, die in elke Internet Explorer-webbrowser is ingebouwd om websites te filteren, die zichzelf hebben bestempeld als sites voor volwassenen. Je kunt zelfs contact opnemen met de ondersteuning en de site vragen om je IP of gebruikersnaam te verbieden om ooit naar deze website terug te keren. De klantenservice medewerkers helpen je graag verder daarmee,.

Website-inhoudslabels  

De website van MyFreeCams ondersteund een aantal website inhoudelijke labels. Denk maar aan de Restricted to Adults label (RTA), Safelabeling, ICRA label en het oude PICS- contentlabelsysteem. 

De ICRA- en PICS-labels verklaren onder andere, dat de volgende inhoud aanwezig kan zijn op MyFreeCams: 

  • Blootgestelde borsten, blote billen en zichtbare geslachtsdelen. 
  • Gepassioneerd kussen, verduisterde of geïmpliceerde seksuele handelingen en zichtbare seksuele aanraking. 
  • Expliciete seksuele taal, erecties, expliciete seksuele handelingen en erotiek. 
  • Geen geweld, godslastering of vloeken en milde krachttermen
  • Afbeelding van tabaksgebruik en alcoholgebruik
  • Content, die een slecht voorbeeld is voor jonge kinderen, die kinderen leert of aanmoedigt om schadelijke * handelingen te verrichten of gevaarlijk gedrag te imiteren
  • Door gebruikers gegenereerde inhoud zoals chatrooms en prikborden (gemodereerd)
  • Door gebruikers gegenereerde inhoud zoals chatrooms en prikborden (ongemodereerd)
  • Organisaties die de site ondersteunt. 

De site is verder voogd lid van de ASACP en zorgt ervoor, dat kinderen zoveel als mogelijk beschermd worden en geen toegang krijgen tot het expliciete video- en beeldmateriaal op deze site. 

Nu naar MyFreeCams!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden