Alles over betalen met buitenlandse valuta op MFC

Alles over betalen met buitenlandse valuta op MFC

Valuta wisselkoersen

Alles over betalen met buitenlandse valuta op MFC
11 maart 2021

Het is goed om te weten, dat de officiële valuta welke gehanteerd wordt voor de prijzen op deze site de Amerikaanse Dollar is. De betalingsverwerkers van de site gebruiken de huidige wisselkoersen om prijzen in andere valuta's van de wereld om te rekenen. Deze prijzen kunnen elke dag veranderen als de wisselkoers op de markt verandert. De valutakoers, die door de MyFreeCams betalingsverwerkers wordt aangeboden, zal waarschijnlijk iets slechter zijn dan de wereldwijde marktkoers, aangezien ze op die manier een vergoeding in rekening brengen voor de valutawissel. (meer lezen over MFC tokens)

MyFreeCams werkt samen met verschillende betalingsverwerkers, zodat je als lid de mogelijkheid hebt om de betalingsverwerker te kiezen, die je het voordeligst uitkomt en dus de beste prijs biedt. In tegenstelling tot andere websites, maakt deze geen onderscheid tussen landen en worden leden uit sommige landen meer in rekening gebracht dan de andere.

Kaart geweigerd

Als je een aankoop probeert te doen en je kaart wordt geweigerd, dan heeft de site doorgaans geen aanvullende informatie over waarom deze is geweigerd. Het is raadzaam om bij een kaart weigering contact op te nemen met de creditcardmaatschappij. Je kunt daar informeren waarom de afschrijving geweigerd is geworden. Je hebt verder de mogelijkheid om een andere creditcard te gebruiken voor de betaling of je kunt proberen te betalen met een andere betaling processor. Lukt het nog steeds niet om te betalen of ervaar je nog steeds technische kwesties, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site. 

Restitutiebeleid

Gebruikers, die een terugbetaling wensen, kunnen hiervoor contact opnemen met de klantenservice van de site. De klantenservice medewerkers doen op hun beurt alles eraan om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. 

Token terugbetalingen

In bepaalde gevallen is het mogelijk om een symbolische restitutie te ontvangen. Deze vorm van restitutie kan verleend worden als je technische problemen ervaart, dat je tokens bijvoorbeeld vanwege de een of andere manier onterecht worden afgeschreven en in geval van onvoldoende privé shows. 

De site kan geen symbolische restituties verlenen voor:

  • Fooien (fooien zijn geschenken en kunnen niet worden teruggedraaid, net als in het echte leven.)
  • Group Shows en spionage shows (je kunt dit type show op elk moment verlaten.)

Geld Terugbetalingen

Als je voldoende tokens in je account hebt, kan de site elke aankoop, die in de afgelopen 30 dagen is gedaan, terugstorten op je creditcard, die is gebruikt om die aankoop te doen, tot een maximum van $1000. Als onderdeel van de 100% tevredenheidsgarantie kunnen nieuwe leden, die niet tevreden zijn met de website binnen 30 dagen na aankoop contact met de site opnemen voor een volledige terugbetaling, zolang ze niet meer dan 200 munten hebben gebruikt. Helaas is het niet mogelijk om een gedeeltelijke restitutie op je creditcard uit te voeren. (meer lezen over facturering

Ongeautoriseerde restituties

Als je rechtstreeks contact opneemt met de betalingsverwerker of creditcardmaatschappij en hen om terugbetaling vraagt, gaat het MFC- systeem er automatisch van uit, dat de afschrijving afkomstig is van een gestolen creditcard en wordt je daarom op de zwarte lijst geplaatst zodat je nooit meer gebruik kan maken van de diensten van de site. Als je een terugbetaling wilt, neem dan contact op met de klantenservice van de site. De site zorgt namelijk zelf voor de terugbetaling. 

Betwiste beschuldigingen en fraude

Elke vorm van betwiste afschrijving, terugboeking, stop betaling of iets anders, dat de site belet het geld te innen voor een aankoop, die je hebt gedaan, wordt als fraude behandeld. Je account wordt op de zwarte lijst geplaatst en de beheerders van de site zullen alles eraan doen om het geld voor de modellen te verzamelen welke ze door jouw toedoen hebben misgelopen. Zelfs als je dreigt een afschrijving met je creditcard of bank te betwisten, zal dit waarschijnlijk tot gevolg hebben, dat je wordt uitgesloten voor deelname aan deze site. Het is veel gemakkelijker om gewoon contact op te nemen met de afdeling klantenservice om restitutie/ een terugbetaling te vragen.

Terugbetaling

Als een transactie per ongeluk resulteert in een betwiste afschrijving, kan de site het lid de mogelijkheid bieden om het saldo terug te betalen om de rekening weer een goede reputatie te geven. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice, met een gedetailleerde uitleg van de oorzaak van de betwiste afschrijving. Je ontvangt dan een link waarmee je het saldo kan terugbetalen. Nadat je het saldo hebt terugbetaald, is het van belang om opnieuw contact op te nemen met de klantenservice hiervoor en je account wordt hersteld.

Het is erg belangrijk, dat je alle betwiste kosten via het MFC- systeem terugbetaalt, want als je gewoon je creditcardmaatschappij belt en de terugboekingen laat terugdraaien, ontvangt de site die bedragen niet en daarom wordt je account ook niet hersteld.

Vragen en of opmerkingen 

Ook in dit soort gevallen geldt, dat als je nog vragen en of opmerkingen hebt met betrekking tot je betaalgegevens of een betaling met vreemde valuta, dan kun je als eerst de meest gestelde vragen met antwoorden op de site doornemen. Mocht je antwoord er niet tussen zitten, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice door het online contactformulier in te vullen. Hierin omschrijf je het probleem, je gebruikersnaam, werkende e-mail adres en onderwerp. Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice door je bericht te e-mailen naar [email protected] De klantenservice medewerkers doen er op hun beurt alles aan om je zo snel en goed als mogelijk van dienst te zijn. 

Klaar? Op naar de modellen!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden